Mihaela Borcea, fosta soţie a lui Cristi Borcea, mai fericită ca niciodată. Ce cadou impresionant a primit de la iubit de ziua ei: „Te iubesc!”

Mihaela Borcea pare că l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea, iar acum este mai fericită ca niciodată. Actualul său iubit nu pierde nicio ocazie să o răsfeţe aşa cum merită, iar de ziua ei i-a dăruit un cadou care a lăsat-o fără cuvinte.

09 sept. 2022, 21:14

Mihaela Borcea, mai fericită ca niciodată. Fosta soţie a lui Cristi Borcea radiază de fericire, iar meritul este doar al actualului său partener de viaţă, Sorin Rap.

Mihaela Borcea, răsfăţată de iubit de ziua ei. Ce cadou a primit

De ziua sa, Mihaela a fost răsfăţată de iubitul său. Aceasta a primit un superb buchet de trandafiri, care a lăsat-o fără cuvinte. Fosta soţie a lui Cristi Borcea nu a ratat ocazia şi s-a mândrit cu cadoul său pe reţelele de socializare.

„Te iubesc”, a scris Mihaela în dreptul fotografiei.

Cristi Borcea şi Mihaela au împreună un băiat (Patrick) și pe gemenii Antonia și Angelo. Cu a doua soție, Alina Vidican, fostul actionar de la Dinamo are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria.

Mai are o fetiță, pe Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. Și pe cei trei copii cu Valentina Pelinel, cu care o relație de opt ani de zile. În total, fostul dinamovist are nouă copii cu patru femei diferite.

Citeşte şi Mihaela Borcea, sprijinită de mama fostului ei soţ. Gestul care a scos-o din minţi pe Valentina Pelinel

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în „război”! Cele două își dispută aprig șefia hotelului de la mare

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în „război”! Hotelul de la mare al fostului acţionar dinamovist a stârnit controverse între cele două femei, care îşi dispută aprig șefia. Ambele sunt patroane şi se ocupă de management, însă doar una se află în acte.

Cristi Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina s-a văzut nevoită să lucreze împreună cu prima soţie a omului de afaceri. Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic de la data de 5 februarie 2023, până la data de 5 februarie 2027.

„Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027. Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial.

Citeşte şi Apropiații Valentinei Pelinel dau cărțile pe față. Cum se descurcă fostul fotomodel cu afacerile preluate de la Mihaela Borcea: Se ocupă de tot!