Mihaela Borcea, sprijinită de mama fostului ei soţ. Gestul care a scos-o din minţi pe Valentina Pelinel

Elena Borcea, 72 de ani, a preluat în actele oficiale afacerile fiului său, pe care acesta i le-a transferat odată cu procesele pe care le-a avut și care au dus la condamnări. Acum, mama lui Cristi Borcea o sprijină, discret, pe prima soţie a fostului boss de la Dinamo.

04 aug. 2022, 16:43
Mihaela Borcea, sprijinită de mama fostului ei soţ. Gestul care a scos-o din minţi pe Valentina Pelinel
Mihaela Borcea, sprijinită de mama fostului ei soţ

Mihaela Borcea, sprijinită de mama fostului ei soţ. Elena Borcea este principal acționar la firma M&A Turism Litoral SRL, care deține o parte dintre acțiunile hotelului din Olimp, ea fiind persoana care a decis nu doar prelungirea mandatului Mihaelei Borcea ca administrator unic, ci și ca aceasta să aibă puteri depline și drept de semnătură, scrie Playtech. Acest lucru a înfuriat-o, la acel moment, pe actuala soţie a fiului ei, Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, în „război”! Cele două își dispută aprig șefia hotelului de la mare

Chiar dacă Valentina Pelinel, care i-a dăruit între timp trei copii lui Cristi Borcea, a fost împuternicită să preia o parte dintre afacerile din Capitală ale soțului său de la Mihaela Borcea, aceasta din urmă are o poziție solidă în ceea ce privește Hotelul Pam Beach.

Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Puţini români îşi permit acest lux

Mihaela Borcea, căreia recent i s-a prelungit mandatul de administrator unic al hotelului până pe 5 februarie 2027, trebuie însă să-și asume și litigiile în care se află firma. Asta deoarece, alături de Cristi Borcea și nu numai, a fost dată în judecată de Unitatea Administrativ-Teritorială a Municipiului Constanța, care solicită în instanță constatarea nulității actului juridic privind și retrocedarea hotelului pe care-l conduce. Primul termen în respectivul dosar a fost stabilit pentru octombrie 2022.