Mihaela Borcea, revelion cu un burlac celebru

Mihaela Borcea a fost convinsă de prieteni să nu rămână acasă de Revelion și bine a făcut că a plecat din București, căci s-a distrat pe cinste la un complex de lux din Poiana Brașov, în compania unui burlac celebru de la noi.

01 ian. 2015, 19:14
Mihaela Borcea, revelion cu un burlac celebru

Deși era sigură că Anul Nou o va prinde acasă, Mihaela Borcea a plecat în ultimul moment din Capitală. Afacerista a fost convinsă de prieteni în ajun să meargă la munte, la -22 de grade Celsius. Anul Nou nu a găsit-o pe pârtie, ci la restaurantul unui hotel de lux din Poiana Brașov.

A avut parte de o noapte de pomină cu distracție la cote maxime. Elegantă, femeia de afaceri a purtat o rochie de culoare neagră cu un decolteu amețitor a unui celebru designer și și-a ascuns chipul sub o mască venețiană, dar nu pentru că nu ar fi vrut să fie recunoscută, ci pentru că a particpat la un bal mascat.

La petrecerea la care a fost invitată Mihaela Borcea au fost prezenți creatorul de modă Cătălin Botezatu, care s-a aflat tot timpul în preajma ei, copleșind-o cu atenție și complimente pe bandă rulantă. Se știe că cei doi sunt foarte apropiați și îi leagă de mulți ani o frumoasă prietenie, scrie click.ro.