Mihaela Borcea urmează aceleaşi tratamente ca Sharon Stone şi Al Pacino

Fosta soţie a lui Cristi Borcea este sfătuită de consilierul fostului premier italian Silvio Berlusconi pentru a scăpa de metalele grele din sânge. Ea a dezvăluit, la România TV, că se apără de energiile negative cu talismane sfinţite, dar şi cu rugăciuni.

11 mart. 2013, 12:27
Mihaela Borcea urmează aceleaşi tratamente ca Sharon Stone şi Al Pacino

Mihaela Borcea urmează tot felul de tratamente pe care a plătit deja 20.000 de euro. Dar, ajutată de consilierul lui Silvio Berlusconi în materie de terapii, ea urmează acum o terapie care a reuşit să-i amelioreze starea de sănătate.

„Cu celelalte tratamente pe care le fac în România şi cu ajutorul lui Gianluca starea mea este bună. Gianluca a creat un produs care se consumă în multe ţări ale lumii. Al Pacino, Sharone Stone folosesc aceste medicamente”, a spus Mihaela Borcea.

În 2011, Mihaela Borcea a fost diagnosticată cu intoxicaţie cu mercur. Concentraţia acestui metal greu în sânge era de nouă ori mai mare decât valorile normale. „Nu numai mercurul este problematic. Este foarte important să ştim toţi şi cel puţin odată pe an să ne facem probele de mercur, de plumb, de aluminiu. Aluminiul conduce la accident cerebral, mercurul la un infarct şi plumbul la fel”, a explicat Mihaela Borcea.