Mihaela Buzărnescu foloseşte rachete cumpărate de pe internet, la mâna a doua. „Modelul cu care joc nu mai este produs”

Mihaela Buzărnescu, a doua jucătoare de tenis a Romaniei prin prisma clasamentului WTA, a mărturisit că foloseşte şi acum rachete cumpărate de pe internet la mâna a doua.

21 feb. 2019, 08:10
Mihaela Buzărnescu foloseşte rachete cumpărate de pe internet, la mâna a doua. „Modelul cu care joc nu mai este produs”

Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, a surprins pe toată lumea anul trecut, atunci când a povestit că își cumpără rachetele de pe internet și că, de regulă, acestea sunt la mână a două. Nu s-a schimbat nimic până acum, deși în 2018 a reușit să se impună în circuit și să ajungă în Top 30 WTA.
 
Mihaela Buzărnescu a mărturisit că s-a obișnuit să joace cu un anumit tip de rachetă, mai vechi, care a ieșit din fabricație și nu are alte soluții decât de a o cumpără la mână a doua. Producătorul încearcă să îi creeze o rachetă pe placul ei și va urma o perioadă de teste în săptămânile următoare.

Și acum joc cu rachete folosite, luate de pe eBay, nu toate sunt noi. Modelul pe care îl folosesc eu nu mai este produs de firma Wilson. Sunt în discuții cu ei, mi-au trimis acum o rachetă modificată, apropiată de a mea. Voi avea ocazia să joc cu ea în următoarele săptămâni, la antrenamente, și apoi o să mă decid dacă vom finaliza un contract„, a spus Miki Buzarnescu, pentru Fanatik.