Mihaela Buzărnescu, învinsă de Maria Şarapova. Rusoaica dă peste Irina Begu în turul al doilea la Madrid Open

Mihaela Buzărnescu (37 WTA) a fost eliminată, duminică, de Maria Şarapova (53 WTA), scor 4-6, 1-6, în primul tur de la Madrid Open. Maria Şarapova se pregăteşte pentru un duel cu o altă româncă, Irina Begu (36 WTA).

06 mai 2018, 15:04
Mihaela Buzărnescu, învinsă de Maria Şarapova. Rusoaica dă peste Irina Begu în turul al doilea la Madrid Open

Maria Şarapova a câştigat şi a doua confruntare directă cu Mihaela Buzărnescu, scor 6-4, 6-1. Românca, venită după ce a jucat trei meciuri vineri şi sâmbătă (semifinală şi finală de simplu, plus finală de dublu, la Praga), nu a putut ţine pasul cu mult mai odihnita sa adversară.

Mihaela Buzărnescu a impresionat în primul set şi a avut momente excelente de joc, dar echilibrul s-a rupt dintr-o dată. După ce Maria Şarapova i-a luat serviciul şi inclusiv setul, la 6-4, românca a cedat total iniţiativa. Startul actului al doilea a fost ratat de „Miki”, iar rusoaica nu a mai scăzut ritmul.

Tot duminică, Simona Halep (1 WTA) a trecut cu 6-1, 6-0 de Ekaterina Makarova (32 WTA) şi o va întâlni în manşa secundă pe câştigătoarea partidei Elise Mertens (19 WTA) – Alison Van Uytvanck (48 WTA). De asemenea, Sorana Cîrstea (35 WTA) a învins-o pe Katerina Siniakova (Cehia, 51 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-4, şi va juca în turul al doilea cu Daria Kasatkina.