Mihaela Cernea, bătută de soţul ei. Pictorul Costin Craioveanu a fost prins beat la volan, după ce a făcut accident

Mihaela Cernea a fost bătută de soţul ei, motiv pentru care a obţinut ordin de restricţie. Fosta solistă de la Class şi pictorul Costin Craioveanu sunt împreună de mulți ani și au împreună doi copii, însă problemele dintre ei sunt din ce în mai mari.

01 feb. 2022, 10:18
Mihaela Cernea, bătută de soţul ei. Pictorul Costin Craioveanu a fost prins beat la volan, după ce a făcut accident
Mihaela Cernea, bătută de soţul ei

Mihaela Cernea, bătută de soţul ei. Pe numele lui Costin Craioveanu există un ordin de restricție după ce a lovit-o pe soția lui, fosta solistă de la Class.

Citeşte şi: Andreea Mantea a dat cărțile pe față. De ce nu s-a dus la poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea

Mihaela Cernea, bătută de soţul ei

Ordinul de restricție a fost emis pe data de 20 ianuarie și, conform documentului, el nu are voie să apropie la mai mult de 200 de metri de soția lui și timp de 3 luni este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

În urmă cu câteva zile, Costin Craioveanu s-a ales cu dosar penal, după ce a lovit două mașini staționate din cartierul Cotroceni, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii din București îl aveau sub supraveghere pe bărbat după ce acesta și-a bătut soția.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal”, au declarat oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei pentru Gândul.