Andreea Mantea a dat cărțile pe față. De ce nu s-a dus vedea la poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea

Au fost multe voci care s-au întrebat de ce Andreea Mantea nu l-a dat pe mâna polițiștilor pe Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, după ce a bătut-o.

24 dec. 2021, 17:44
Andreea Mantea a dat cărțile pe față. De ce nu s-a dus vedea la poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea

Andreea Mantea a dat cărțile pe față. După ani de zile de la incident, prezentatoarea a venit cu explicații în acest caz și dezvăluie ce a făcut-o să dea înapoi și să-l ierte.

Andreea Mantea a dat cărțile pe față. De ce nu s-a dus vedea la poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea

Invitată la o emisiune, Andreea Mantea va face mărturisiri dureroase.

În filmulețul de prezentare al emisiunii Andreea Mantea a fost întrebată: „De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?’.

Cu ochii în lacrimi, bruneta a recunoscut că mama lui ar fi convins-o să-l ierte și să nu meargă la Poliție.

„Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să îl înțeleg’, a răspuns vedeta.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format, vreme de câteva luni, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, unde bărbatul a luptat pentru inima prezentatoarei TV. Ulterior, fiul celor doi a venit pe lume, iar Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că este tatăl lui Danid. Iată cele mai noi detalii despre fostul cuplu.

Andreea Mantea a fost Burlăcița României, în urmă cu 7 ani, iar Cristi Mitrea a participat la show-ul momentului pentru a o cuceri, lucru care s-a și întâmplat. După terminarea emisiunii, luptătorul de MMA și Andreea Mantea au trăit o frumoasă poveste de iubire, iar finalul acesteia a surprins pe toată lumea. Se pare că foștii iubiți nu sunt în relații tocmai bune, iar Cristi Mitrea a precizat inclusiv că regreta participarea la show-ul Burlăcița.

‘Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine. De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față.’, a declarat Cristi Mitrea, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță’.

Citește și: Cristi Mitrea mărturisiri incredibile despre Andreea Mantea. Luptătorul MMA a vorbit despre relaţia lor: Eu sunt prost, eu cred în basme! AM iubit-o!