Mihaela Geoană, petrecere de lux la aniversarea a 60 de ani. Andreea Esca, pe lista vedetelor invitate FOTO

Mihaela Geoană împlinit 60 de ani pe 26 februarie, dar a organisat petrecrea abia în week-end. Soţia secretarului adjunct la NATO a organizat o petrecere de lux restaurant de fiţe din Capitală.

20 mart. 2023, 11:42
Mihaela Geoană, petrecere de lux la aniversarea a 60 de ani. Andreea Esca, pe lista vedetelor invitate FOTO
Mihaela Geoană, petrecere de lux la aniversarea a 60 de ani. Andreea Esca, pe lista vedetelor invitate FOTO

Mihaela Geoană, petrecere de lux la aniversarea a 60 de ani. Invitaţii au rămas surprinşi de decorul în care au fost aşteptaţi. Mesele erau ornate cu copaci artificiali în miniatură, farfuriile au fost alese cu grijă, la fel și preparatele. Printre vedetele care au participat la petrecerea Mihaelei Geoană se numără și Camelia Șucu, fosta soție a milionarului Dan Șucu, dar și Andreea Esca, vedeta celor de la Pro TV, scrie Libertatea.

Citeşte şi: Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Şi-a pierdut părul şi este de nerecunoscut! Cum arată acum după luni de zile de suferinţă secretarul general adj. al NATO!

Andree Esca a postat mai multe imagini de la petrecere pe contul ei de Instagram, porintre care şi momentul tortului, când Mihaela Geoană i-a avut alături pe soțul ei, Mircea Geoană, pe fiica ei Ana, dar și pe ginerele Garret. Un alt moment special a fost când Mircea Geoană a scos-o la dans pe fiica lui.

Citeşte şi: Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani: „Eram adunat de pe drumuri, și acum râde de mine”

Ana Geoană și Garrett, iubitul ei american pe care l-a cunoscut în facultate, s-au logodit, iar petrecerea au făcut-o la Palatul Mogoșoaia, pe 5 august. Nunta va avea loc anul acesta, la Veneţia, în Italia. „Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească și cum să fie nunta”, a declarat Ana Geoană. „Locuința noastră va rămâne în Los Angeles după căsătorie, unde eu am pornit și îmi dezvolt propria afacere de welness și viață sănătoasă. Garrett deja lucrează alături de tatăl său în afacerea familiei”, a mai precizat fiica lui Mircea Geoană.