Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani: „Eram adunat de pe drumuri, și acum râde de mine”

Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția. Politicianul și Mihaela sunt căsătoriți de mai bine de 30 ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Au împreună doi copii, Ana Maria și Alex.

27 ian. 2023, 21:13
Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani: „Eram adunat de pe drumuri, și acum râde de mine”
Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția

Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția. Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă, întotdeauna, o femeie puternică! Mihaela Geoană, soția secretarului general adjunct al NATO Mircea Geoană, este un exemplu elocvent în acest sens. Mihaela este femeia care conduce cu braț de fier afacerile familiei Geoană.

Mihaela a absolvit Institutul de Arhitectură Ion Mincu, a făcut doi ani de stagiatură ca arhitect și s-a ocupat de amenajări interioare. Ulterior, s-a căsătorit cu Mircea Geoană și a plecat în Franța, unde a și profesat, dar pentru o scurtă perioadă de timp.

Citește și: Mircea Geoană, dezvăluiri în premieră despre boala de care suferă: „Am avut sperieturile mele. La Bruxelles, sistemul medical e mai organizat decât în România”. Experienţa cu nosocomialele din spitalele româneşti

Cum și-a cunoscut Mircea Geoană soția

Cei doi s-au cunoscut la schi, în Predeal, într-o vacanță din timpul facultății. „Am cunoscut-o la Predeal, era studentă la Arhitectură, frumușică, tânără, zveltă, schia… Eu eram începător. Ne-am intersectat efectiv la telescaunul de la Predeal, două grupuri de prieteni ne-am intersectat.

Eu eram adunat de pe drumuri, și acum râde de mine, aveam o canadiană verde, cu trei numere mai mari decât mine, un fes portocaliu, pantalonii împrumutați de la niște prieteni, niște bocanci vai de capul meu, niște schiuri de căpătat… Eram efectiv omul de zăpadă, cred că fugea lumea de pârtie când mă vedea. Ea suplă, elegantă, altceva„, a povestit Mircea Geoană.

@sustin_mircea_geoana Cum a cunoscut-o Mircea Geoana pe Mihaela Geoana #mirceageoana #fyp #foryou #tiktokromania #5pasidebine #misiuneatiktok #fypage #adihadean #lacina ♬ original sound – sustin_mircea_geoana

Soția secretarului NATO este cunoscută în lumea bună a Capitalei pentru implicarea sa în Fundația Renașterea, pe care a înființat-o în 2001, sub egida căreia a inițiat o serie de opere caritabile, vizând în principal domenii precum educație, sănătate și cultură.

Mihaela Geoană este președinte al Fundației Renașterea, iar din aprilie 2007 este președinte al Societătii Naționale de Cruce Roșie din România, dar și a ONG-ului Millennium for Human Rights. S-a implicat, de asemenea, și în proiecte care au ajutat femeile bolnave de cancer.

Mihaela și Mircea Geoană au împreună doi copii, Ana Maria și Alex. Ambii au absolvit Școala Americană din București, după care au urmat Universitatea din Pennsylvania. Alex a studiat tehnici de business, iar sora lui Medicina. După ce a terminat facultatea, Ana s-a mutat pe Coasta de Vest, unde s-a și stabilit, în timp ce Alex s-a întors în țară, la începutul pandemiei, unde profesează ca și consultant la o firmă din București.