Mihaela Popa îi recomandă Monei Pivniceru să candideze la alegerile parlamentare

Mihaela Popa afirmă că Mona Pivniceru ar trebui să candideze pentru un loc în Parlament, precizând că ministrul Justiţiei are atât notorietatea, cât şi credibilitatea necesară. Senatorul PNL scrie pe blogul său că Pivniceru este un model de bun candidat pentru votul uninominal.

RomaniaTV.net
22 sept. 2012, 14:34
Mihaela Popa îi recomandă Monei Pivniceru să candideze la alegerile parlamentare

Senatorul PNL, Mihaela Popa, vede în actualul ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru, un excelent candidat pentru scrutinul din decembrie.

„Mona Pivniceru ar trebui să candideze la alegerile parlamentare. Experienţa, profesionalismul, dar mai ales notorietatea şi credibilitatea de care se bucură  Mona Pivniceru o recomandă a fi un foarte bun candidat pentru un vot uninominal, atât de necesar recredibilizării Parlamentului”, scrie Mihaela Popa pe blog, adăugând că „societatea noastră are nevoie de profesionişti, experţi şi oameni integri din orice domeniu”:

„Avem nevoie de o clasă politică eficientă şi capabilă să comunice atât instituţional, cât şi în relaţia cu cetăţeanul. Dar în primul rând, viitoarea clasă politică trebuie să se bucure de multă credibilitate. Cred în această nevoie a societăţii despre care am vorbit încă din ianuarie când o numeam Fenomenul Arafat”.