Mihaela Rădulescu, cadou neobișnuit de ziua iubitului ei. Cum l-a surprins vedeta pe Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner le-au demonstrat tuturor că relația lor de șapte ani e mai puternică ca niciodată și că distanța dintre ei nu îi afectează în vreun fel.

21 apr. 2021, 11:48
Mihaela Rădulescu, cadou neobișnuit de ziua iubitului ei. Cum l-a surprins vedeta pe Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproape șapte ani. În ciuda gurilor rele, relația celor doi merge nemaipomenit, în ciuda distanței. Au apărut tot felul de zvonuri prin presă că s-au despărțit, dar dovada postată pe internet de fosta prezentatoare e cât se poate de clară că totul merge bine.

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva” declara Mihaela, în iarna anului trecut pentru Viva!

Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale de ziua iubitului ei. “Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”, au fost cuvintele scrise de vedetă în descrierea unor fotografii cu Felix.

Mai mult, de ziua iubitului ei, Mihaela Rădulescu a decis să se vaccineze anti-Covid. Vedeta a pus o poză chiar din centrul de vaccinare.

Dacă anul trecut nu evita să vorbească despre omul de lângă și ea și viața personală, acum prezentatoarea preferă să fie mai discretă din acest punct de vedere.

„Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie”, a declarat Mihaela pentru Viva.

Mihaela Rădulescu, despre divorţurile sale: „Puteam să las mai mult de la mine”

Mihaela Rădulescu a vorbit recent despre cele trei divorţuri sale, în urma căsniciilor cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică și Elan Schwartznberg. Vedeta a mărturisit că doar o căsnicie, cea cu tatăl copilului său, a făcut-o să se „autoanalizeze”.

„Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru.

Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.