Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi: „Nu am cerut niciodată bani de la părinţi”

Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi. Astăzi este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, însă, în tinereţe, a avut tot felul de job-uri, pentru că nu voia să ceară niciun ban de la părinţi. Jurată de la Masked Singer a lucrat de la 18 ani.

24 nov. 2021, 12:20
Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi: „Nu am cerut niciodată bani de la părinţi”
Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi

Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi. Diva de la Monaco nu a făcut niciodată un secret din faptul că a început patru facultăţi şi a avut diverse meserii, unele fiind extrem de riscante.

Citeşte şi: Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Cum îl umilea prezentatoarea

Mihaela Rădulescu a lucrat ca şofer de taxi

Vedeta Pro TV a vorbit despre acele vremuri şi a mărturisit că situaţia financiară a determinat-o să lucreze în diverse domenii. Mihaela Rădulescu a acceptat şi propunerea să muncească la Guvern, dar spune că urăşte foarte tare munca la birou.

Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc.

Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul. Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic.

Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit.

Cred că se activase super-eroul din mine, simțeam nevoia să fiu lider, să mă implic, să fac ceva care să conteze. Ambiție de provincial, căpoșenie de Leoaică, febra vârstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toată pasiunea.

Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini și… am fost memorabilă (zâmbește), deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Roman, la biroul de presă.

Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare pentru mine – urăsc până azi munca la birou„, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.