Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani. Este mai sexy ca niciodată! FOTO

Mihaela Rădulescu a dat toate inhibițiile la o parte şi a devenit prima vedetă din România care pozează nud la vârsta de 52 de ani!

30 sept. 2021, 20:43
Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani. Este mai sexy ca niciodată! FOTO

Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani pentru Viva!. Vedeta a făcut un pictorial care se vrea un manifest de asumare și sinceritate, despre cum să trăiești liber și împăcat cu tine însuți, chiar dacă viața nu a fost întotdeauna darnică sau ușoară.

Mihaela Rădulescu a pozat goală la 52 de ani

„Chiar acum trăiesc o perioadă extrem de agitată, de la bocanci la tocuri, cum îmi place mie. Filmări, ședințe foto, show-uri aviatice, evenimente spectaculoase, valize, avioane, elicopter, motor, cald, frig, ploaie, caniculă, tot tacâmul. Am dormit mai mult prin hoteluri decât în patul de acasă, dar e fix ce aveam nevoie, după pauza asta în care ne-am trezit toți fără scăpare”, a spus Mihaela Rădulescu.

„N-ai idee cât îmi place treaba asta și cât m-a acaparat mental – toată viața de om de televiziune am știut ce invitați o să am și trebuia să le fac fișa de documentare, să adun date despre ei, ca să fiu pregătită de interviu. Aici e fix invers – am date și nicio idee despre cine e invitatul. Treabă complicată, dar atât de interesantă. Mi-aș fi ales probabil o mască funny sau un contre-emploi, ceva total opus mie. Cât despre melodie, m-aș fi dus spre piese românești, avem atâtea voci bune și atâția artiști grozavi”, a mai spus vedeta.

Mihaela Rădulescu, secretul unei siluete bine definite: „La mine nu e pe sezoane, stai că vine iarna, stai că vine vara. Am o disciplină constantă”

Prezentatoarea de la „Masked Singer România” se iubeşte de mai mulţi ani cu austriacul Felix Baumgartner, unul dintre cei mai bogaţi sportivi ai lumii.