Mihaela Rădulescu a răbufnit pe Facebook: „Nu caut să fiu pe placul eşuaţilor”

După ce toată lumea a criticat-o pentru că a stat pe post de tavă pentru iubitul ei, Răduleasca reacţionează. În stilu-i caracteristic, Mihaela a devenit virulentă pe Facebook. "Nu caut să fiu pe placul eşuaţilor", spune Mihaela Rădulescu.

19 aug. 2015, 20:44

Mihaela Rădulescu a vrut cu orice preţ să demonstreze că la 46 de ani este la fel de sexy ca la 20. Însă, Mihaela Rădulescu a dat-o în bară pentru că poza de pe Instagram în care apare stând aplecată, pe post de tavă pentru iubitul ei, a stârnit nenumărate critici în rândul internauţilor. Cu toate acestea, diva de la Monaco nu a rămas indiferentă la criticile răutăcioşilor şi le-a aruncat cuvinte grele: „Nu pot fi altfel decât vreau şi pot să fiu, nu caut să fiu pe placul eşuaţilor şi nu ştiu să mă mint! Îmbrăcată sau nu în costum de baie, viaţa mea e aceeaşi! Doar dezbaterea publică e diferită, căci asta se întâmplă când laşi fereastra deschisă şi ţi se vede… Viaţa! Ador ferestrele deschise, de-aia nu-mi fac ziduri de ipocrizie sau de apărare”, a răspuns Mihaela, pe pagina personală de Facebook.

Răduleasca a continuat şi i-a avertizat pe toţi că „răutăţile” nu o afectează: ” Când te prinzi că gura lumii nu îţi schimbă viaţa, înveţi să fii atât de nepăsător la dezbaterile lor inutile şi atât de grijuliu cu ceea ce contează pentru tine …Şi ce bine-mi iese treaba asta!”.

IPOSTAZĂ RIDICOLĂ! Mihaela Rădulescu, într-o poziţie indecentă şi penibilă, cu chiloţii tanga la vedere