Mihaela Rădulescu, alertă de coronavirus! Anunţul pe care l-a făcut în urmă cu puţin timp: „Nu e o glumă”

Răspândirea rapidă a coronavirusului a panicat pe toată lumea, chiar şi pe vedetele noastre autohtone. Mihaela Rădulescu este una dintre persoanele care a început să ia măsuri, îndemnându-i şi pe prietenii virtuali să facă acelaşi lucru.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 12:39

Ca o primă măsură, Mihaela a achiziționat măști chirurgicale, unele negre, și s-a echipat atât ea, cât și iubitul ei austriac, Felix Baumgartner.

Poate că arată amuzant sau ciudat, dar ne simțim normali atunci când ne uităm în jurul nostru, în orice aeroport în care mergem. Nu e o glumă, este o simplă metodă de precauție”, a scris diva, adăugând că „vom zâmbi mâine în stil franțuzesc”.

Câți euro cere Mihaela Rădulescu pe oră

Iubita lui Felix Baumgartner nu prea onorează evenimentele mondene organizate în România. Asta din cauza faptului că are un tarif ridicat, vedeta fiind scumpă până și pentru firmele cu mulți bani. Potrivit libertatea.ro, Mihaela Rădulescu solicită cel puțin 5.000 de euro pe oră pentru a participa la un eveniment.

În tot acest timp, diva de la Pro TV face câteva fotografii la panou și, dacă dorește, oferă scurte interviuri jurnaliștilor prezenți. Nu este obligată, însă, sub nicio formă să promoveze produsul sau brandul pentru care s-a organizat evenimentul.

Felix Baumgartner (50 de ani) și Mihaela Rădulescu (50 de ani) trăiesc o poveste de dragoste care ar putea să-i inspire pe scenariștii din lumea întreagă. Flacăra iubirii dintre ei s-a aprins la scurt timp după ce s-au cunoscut când frumoasa prezentatoare a făcut un interviu cu el. Deși unii nu au crezut în relația lor, celor doi nu le-a păsat și s-au bucurat atât de viața personală pe care și-au construit-o împreună, cât și de reușitele de pe plan profesional.