Mihaela Rădulescu, ANUNŢ-BOMBĂ după 5 ANI de relaţie cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație de câțiva ani. Cei doi se afișează în diferite destinații, însă prezentatoarea TV a dezvăluit care este de fapt adevărul.

02 sept. 2019, 16:29
Mihaela Rădulescu, ANUNŢ-BOMBĂ după 5 ANI de relaţie cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că a fost într-o singură vacanţă alături de austriac.

Mihaela Rădulescu, prima declaraţie despre OPERAŢIILE ESTETICE. Câte intervenţii şi-a făcut „Diva de la Monaco”

„O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De cinci ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță. Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă. Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc. Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de şapte ori, de opt ori pe an, pe toate continentele, cu munca. Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe-acasă”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri INTIME. „De la asta era să mă părăsească Felix!”

„Până la urmă am făcut un pact și am zis: o dată mergem într-o vacanță de vară, două săptămâni. A fost singura dată când am fost în vacanță pentru kitesurf, pentru că a vrut și el să învețe. E ceva ce fiul meu știa, eu știam și voiam să-l învățăm și pe el. Aia a fost singura noastră vacanță în 5 ani, după care am revenit la cursul normal. Eu mai plec în vacanțe cu fiul meu, iar cu Felix merg pe toată planeta, dar pentru el e muncă”, a precizat Mihaela Rădulescu.


loading...