Mihaela Rădulescu, anunţ în premieră despre CĂSĂTORIA cu Felix Baumgartner. În sfârşit, S-A AFLAT

Mihaela Rădulescu a lămurit misterul cu privire la căsătoria cu Felix Baumgartner. Diva de la Monaco a făcut declarații neașteptate în direct la tv.

20 feb. 2018, 14:46
Mihaela Rădulescu, anunţ în premieră despre CĂSĂTORIA cu Felix Baumgartner. În sfârşit, S-A AFLAT

Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsătoria cu Felix Baumgartner, după ce toată lumea o întreabă când vor face pasul cel mare.

Mihaela Rădulescu, apariţie INCENDIARĂ la 48 DE ANI. Cum s-a afişat diva de la Monaco de faţă cu fiul ei FOTO

„Nu facem ceva diferit de ce fac doi oameni împreună. Toată lumea îmi spune că pun mereu poze cu elicopterul, dar întâmplarea face ca el să aibă mereu treaba cu elicopterul. Ştiu şi eu să-l pornesc şi să-l menţin în aer, dar nu ştiu să aterizez. Noi nu înţelegem noţiunea de vacanţă pe şezlong. Felix se înţelege bine cu fiul meu. Pentru mine contează relaţia cu băiatul meu. (…) Nu există o relaţie perfectă, pot spune că există doar o relaţie care te face fericit. Râd cu gura până la urechi când aud că cineva are o relaţie perfectă. Eu nu sunt isterică în cuplu, cearta mă crispează. Noi nu credem în acte, asta că tot sunt întrebată de căsătorie. De ce se îmi schimb liniştea mea cu nişte acte? Noi avem o relaţie liberă. E dreptul meu să trăiesc ce vreau!”, a spus Mihaela Rădulescu.