Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre viaţa intimă a fiului ei: „E vârsta la care partenerele se schimbă mai des”

Mihaela Rădulesc a făcut dezvăluiri despre viaţa intimă a fiului ei. Vedeta este extrem de mândră de evoluţia lui Ayan, care, la 17 ani, este bărbat în toată regula. Are mare succes la domnișoare, iar viața amoroasă a acestuia este plină de experiențe.

30 aug. 2021, 09:54
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre viaţa intimă a fiului ei: „E vârsta la care partenerele se schimbă mai des”
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre viaţa intimă a fiului ei

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre viaţa intimă a fiului ei. Ayan s-a despărțit de prima lui iubită oficială și a devenit mult mai nestatornic în relațiile cu fetele.  „Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări, ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi: Fiul Mihaelei Rădulescu își părăsește mama și pleacă din Monaco. Motivul: „El e într-un moment de reuşită, dar eu sufăr, mi-am făcut-o cu mâna mea”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre viaţa intimă a fiului ei

Diva de la Monaco obișnuiește să discute cu fiul ei pe orice temă și îi dă sfaturi prețioase în privința iubitelor, în timp ce tatăl său, Elan Schwartzenberg, este mai preocupat de viitoarea carieră pe care o va îmbrățișa băiatul.

Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta.

Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta.

El explorează acum diverse domenii, ca să afle spre ce vrea să se îndrepte. Abia aștept să-mi spună și mie ce vrea să fie.

A fost mereu în zonele astea de computer science, business, la un moment dat voia și Dreptul, dar i-a mai trecut. Mă bucur tare că el caută. O să aflăm împreună, într-o zi”, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.