Mihaela Rădulescu, audiată într-un dosar cu înalţi demnitari

Mihaela Rădulescu a fost audiată la Parchetul General într-un dosar cu înalţi demnitari. Vedeta de televiziune a fost audiată în legătură cu dosarul "Grupul de la Monaco", din care fac parte mai mulţi oameni de afaceri printre care şi fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg, informează România TV. Vedeta a fost surprinsă de jurnaliştii România TV ieşind de la audieri.

RomaniaTV.net
09 iul. 2012, 18:05
Mihaela Rădulescu, audiată într-un dosar cu înalţi demnitari

Mihaela Rădulescu a mers la audieri cu maşina fostului său soţ, Elan Schwarzenberg. Audierea Mihaelei Rădulescu a durat câteva zeci de minute.

Mihaela Rădulescu declara în trecut că se teme de puterea fostul ei soţ şi de relaţiile acestuia.
„Mă aflu în situatia disperată de a fi ameninţată în nenumărate moduri. Mi-e frică de puterea fostului meu soţ, aşa încât, lăsând de o parte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate, să se autosesizeze, inclusiv Autoritatea pentru Protecţia Copilului. Milionarul plăteşte cu bani mulţi pe oricine pentru că a câştigat în România câteva procese în care era inculpat, numai prin abilităţi deosebite în a încălca legile României”, scria Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a declarat în exclusivitate pentru România TV că a fost audiată în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta, deoarece ea şi fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar se cunoşteau.