Mihaela Rădulescu, despre iubita lui Dani Oţil: „Nu o halesc pe aia”

Mihaela Rădulescu a vorbit pentru prima dată despre Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oţil şi viitoarea lui soţie. Prezentatorul de la Neatza a mărturisit în mai multe rânduri că vedeta de la Monaco înseamnă foarte mult pentru el, la fel şi părerile sale în legătură cu vreo sau chiar soţie.

28 dec. 2020, 16:35
Mihaela Rădulescu, despre iubita lui Dani Oţil: „Nu o halesc pe aia”
Mihaela Rădulescu, declaraţii despre Dani Oţil şi iubita lui, Gabriela Prisacariu

Mihaela Rădulescu, despre iubita lui Dani Oţil. „Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde).

Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.

Citeşte şi: Dani Oţil a împlinit 40 de ani. Ce i-a transmis iubita lui, Gabriela Prisacariu

Mihaela Rădulescu, despre iubita lui Dani Oţil

Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție.Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor e

i”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Loredana Groza, naşă lui Dani Oțil la nunta cu Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anulat căsătoria anul acesta din cauza crizei epidemiologice provocată de virusul SARS-CoV-2, însă, recent, Loredana Groza i-a propus prezentatorului să le fie nașă împreună cu soțul ei.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre Gabriela Prisacariu, logodnica lui Dani Oţil. S-a iubit cu un celebru cântăreţ de muzică populară

Totul s-a întâmplat în seara finalei de la “X Factor”, care a avut loc în urmă cu trei zile, dar filmarea a fost făcută publică astăzi de Răzvan Simion, cel mai bun prieten al lui Dani Oțil. Înregistrarea pe care este scris mesajul “Repetiții… de nuntă” începe cu Loredana Groza și cunoscutul prezentator, surprinși în timp ce fac câțiva pași de horă. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, logodnicul Gabrielei Prisăcariu este foarte atent la mișcările lor și, la un moment dat, celebra artistă îl întreabă dacă vrea să-l cunune religios: “Dacă vrei, te nășesc, vrei să te nășesc?”.

Dani Oțil a fost surprins de propunerea cântăreței și a reacționat astfel: “Mai ai pe anul ăsta…?”. Loredana i-a explicat: “Băi… am și eu.. știi, sunt ca furnicile alea, care bagă în pământ” – afirmațiile sale au fost un semn pentru mulți că, dacă cei doi își doresc ceva restrâns, ea este pregătită în orice moment.

Prezentatorul  a mai întrebat-o: “Am pus ceva de-o parte?”, a întrebat prezentatorul., iar jurata de la “X Factor” 2020 i-a mărturisit: “Da, am copacii mei cu rădăcini, așa”.