Mihaela Rădulescu, despre marile regrete ale vieţii şi sacrificiile făcute pentru fiul său: „Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici”

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a decis să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiul său, pe care l-a crescut la Monaco.

18 ian. 2024, 13:06

Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită din multe puncte de vedere, iar la vârsta de 54 de ani nu poate spune că nu a înfruntat nenumărate provocări de-a lungul vieții sale. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este fiul său, Ayan, în vârstă de 19 ani. După divorțul de tatăl copilului său, Mihaela Rădulescu a luat decizia radicală de a renunța la România, mutându-de în Monaco.

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a decis să vorbească despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiul său.

„ Este o decizie luată 100% pentru copilul meu. Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici și sunt în momentul de față în perioada relaxată a vieții mele, în care nu mă interesează ce părere au alții despre treaba asta. Cu tot respectul, este decizia mea și cred că poate a fost cea mai bună decizie din viața mea. La momentul respectiv, noi aveam și foarte multă agitație în România, în perioada aia cu reviste și paparzzi. Practic nu mai aveam niciun moment de liniște și de singurătate, nici măcar pe stradă. Era momentul în care nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal, care zăceau în fața casei de dimineața până seara.Atunci a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului și fără să sune ieftin, a fost un sacrificiu pe care am vrut să îl fac.”, a povestit vedeta în cadrul unui interviu.

Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca oricând. Vedeta a povestit cum a fost prima sa experiență intimă: „Muream de curiozitate. Am avut ghinion să încep cu un bărbat stângaci”

În ce relații a rămas Mihaela Rădulescu cu tatăl copilului său

Cât despre fostul soț, Mihaela Rădulescu susține că a rămas în relații bune și chiar îl consideră „cel mai bun tată” pentru copilul ei. „În general, femeile singure sunt și mamă și tată pentru copiii lor. Întâmplarea face că la fiul meu situația a fost una fericită. Cu tatăl copilului sunt într-o relație foarte bună și cred că a fost și este cel mai bun tată pe care putea să îl aibă copilul meu. Chiar și așa, în formula asta de fiecare în viața lui, amândoi am fost foarte prezenți și el a fost foarte prezent în viața copilului. Nu pot să mă laud că am fost și mamă și tată, dar l-am crescut în multe privințe singură și sunt mândră de el. E aproape șocant să îți dai seama de faptul că al tău copil este în sfârșit gata să devină un adult, nu mai e puiul meu. Pentru mine a fost o încercare grea să mă prind că trebuie să îmi schimb și eu comportamentul și abordarea, ținutul de mână și pupatul în public, pentru că nu mai e un copil mic. ”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. Diva spune că cel mai mare regret al său este că s-a despărțit de tatăl copilului ei deoarece și-ar fi dorit ca Ayan să crească într-o familie cu mamă și tată.

Mihaela Rădulescu, postarea cu care şi-a surprins fanii de Revelion: „Rămâneți sănătoși, alegeţi iubirea”
„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta, unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu, în cadrul podcastului „Inima la Vedere”, al Amaliei Enache.