Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca oricând. Vedeta a povestit cum a fost prima sa experiență intimă: „Muream de curiozitate. Am avut ghinion să încep cu un bărbat stângaci”

Mihaela Rădulescu a fost mai sinceră ca oricând și a făcut dezvăluiri despre viața sa intimă.

30 dec. 2023, 14:45
Mihaela Rădulescu, mai sinceră ca oricând. Vedeta a povestit cum a fost prima sa experiență intimă: „Muream de curiozitate. Am avut ghinion să încep cu un bărbat stângaci”

Mihaela Rădulescu nu a ezitat să vorbească despre partidele ei de amor.

„Sunt multe lucruri pe care le faci dacă într-adevăr ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu, după ce fac dragoste, aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Mihaela Rădulescu.

Fosta prezentatoare tv a mărturisit și cum a fost prima ei experiență sexuală. Potrivit spuselor acesteia, totul s-a întâmplat pe vremea când avea 17 ani și avea o relație cu un băiat „prea timid” pentru ea.

Citește și Ce diferența de vârstă există între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Actorul e mult mai tânăr decât câștigătoarea America Express

Nu a fost o experiență sexuală prea plăcută pentru vedetă din cauza stângăciei și lipsei de experiență a partenerului său de atunci. Astfel, prima experiență sexuală i-a lăsat un gust amar.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit Click.

Citește și Andra, adevărul despre plecarea de la Vocea României: „Nu era despre mine acolo. Nu sunt genul ăla de om. Nu vreau să trăiesc astfel de momente”