Mihaela Rădulescu, detalii jenante despre partidele de amor cu fostul iubit. „Era complexat, cred că şi acum are probleme”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi deşi a trecut de 50 de ani. Diva de la Monaco vorbeşte destul de des şi despre experiențele sale sexuale.

10 nov. 2019, 17:31
Mihaela Rădulescu, detalii jenante despre partidele de amor cu fostul iubit. „Era complexat, cred că şi acum are probleme”

Mihaela Rădulescu a povestit pentru revista Tango despre prima sa experiență sexuală, pe când avea 17 ani. Vedeta nu a fost zgârcită cu detaliile, din contră, a recunoscut că prima sa noapte de dragoste nu a fost o experiență reușită.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri INTIME. „De la asta era să mă părăsească Felix!”

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării”, a povestit Diva de la Monaco. Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, prima declaraţie despre OPERAŢIILE ESTETICE. Câte intervenţii şi-a făcut „Diva de la Monaco”

Vedeta și-a găsit acum fericirea în brațele lui Felix Baumgartner, cu care are o relaţie de peste cinci ani.