Mihaela Rădulescu, declarații surprinzătoare despre Elan, fostul soț: „Cu tatăl lui Ayan sunt într-o relație foarte bună”. De ce l-a dus pe fiul ei la dezintoxicare

Mihaela Rădulescu a făcut declarații fără precedent în cadrul podcastului Amaliei Enache. Vedeta a vorbit despre relația cu fostul soț, dar și despre faptul că l-a ținut departe la început pe actualul partener.

07 aug. 2021, 09:12
Mihaela Rădulescu, declarații surprinzătoare despre Elan, fostul soț: „Cu tatăl lui Ayan sunt într-o relație foarte bună”. De ce l-a dus pe fiul ei la dezintoxicare

Mihaela Rădulescu

(52 de ani) a fost mai sinceră ca niciodată în cadrul podcastului Amaliei Enache și a făcut declarații neașteptate despre familia ei, inclusiv despre relația cu fostul soț, Elan Schwartzenberg (54 de ani).

Vedeta a a avut o relație de 10 ani cu Elan, un mariaj în urmă căruia a rezultat și un fiu, Ayan Schwartzenberg, care a împlinit recent vârsta de 17 ani.

Mihaela Rădulescu a povestit că în ciuda relațiilor foarte mediatizate pe care le-a avut după divorțul de Elan, ea nu a adus niciun partener acasă, deoarece voia ca Ayan să aibă o singură figură masculină în viața lui, și anume pe tatăl său.

Vedeta a mărturisit că pe actualul soț, Felix, l-a invitat la ea acasă abia după doi ani, atunci când a simțit că relația dintre ei este una foarte serioasă.

„N-am adus niciodată un bărbat în casă în afară de tatăl lui. N-am vrut să vadă niciodată o altă figură masculină în afară de tatăl lui. Nici măcar Felix, când a apărut în viața mea n-a văzut copilul sau casa decât după doi ani. L-am prezentat apoi ca pe un prieten. Cred foarte mult în lucrurile astea”, a spus vedeta, în podcastul de pe Youtube.

Mihaela Rădulescu a mai vorbit și despre modul în care a căutat să gestioneze divorțul dintre ea și tatăl copilului, astfel încât fiul ei să nu simtă că ar face parte dintr-o familie destrămată, ci dimpotrivă că părinții lui vor fi mereu o echipă care îl vor susține necondiționat.
„În general, femeile singure, din diverse motive, sunt și mamă și tată pentru copiii lor. Întâmplarea face că la fiu-meu situația a fost fericită. Cu tatăl lui sunt într-o relație foarte bună și cred că a fost și este cel mai bun tată pe care putea să-l aibă, chiar și în această formulă, fiecare cu viața lui. Amândoi am fost foarte prezenți în viața copilului, așa că nu pot să mă laud că am fost și mamă, și tată și sunt mândră de el. În niciun moment nu am lăsat copilul să simtă din problema noastră. El a simțit armonia dintre părinți. Chiar are un tată extraordinar, a fost o plăcere de ambele părți să fim alături de el. Am avut și vacanțe împreună în formula asta, tocmai pentru ca el să simtă și bucuria de a avea doi părinți. Mereu am fost o echipă pentru Ayan, așa suntem și acum”, a mai spus jurata „Masked Singer România”.

Mihaela Rădulescu: „Nu vrei să te apropii de droguri”

Una dintre cele mai tulburătoare declarații ale Mihaelei a fost momentul în care povestit că atunci când fiul ei avea 14 ani, l-a dus la un centru de dezintoxicare, unde se află dependenți în ultimul stadiu, deși acesta nu avea probleme cu substanțele interzise.

Vedeta a mărturisit că a vrut să-i arate adolescentului pericolul pe care îl reprezintă drogurile.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a spus Mihaela Rădulescu, în interviul acordat Amaliei Enache, pe Youtube.