Mihaela Rădulescu, dezvăluiri intime despre Dani Oţil la 6 ani de la despărţire. „Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită”

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au format un cuplu timp de şase ani. Cei doi s-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, şi s-au despărţit în 2014, când "Diva de la Monaco" a început o relaţie cu Felix Baumgartner.

20 oct. 2020, 10:24
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri intime despre Dani Oţil la 6 ani de la despărţire. „Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită”

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au rămas în relații bune. Vedeta a mărturisit că se bucură pentru fericirea fostului ei iubit, care urmează să ajungă în fața altarului cu Gabriela Prisacariu.

„Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că „alta ca mine nu mai găsește”. E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva!.

Mihaela Rădulescu, detalii jenante despre partidele de amor cu fostul iubit. „Era complexat, cred că şi acum are probleme”

Mihaela Rădulescu nu a mai postat nimic cu Felix Baumgartner de aproximativ două luni, așa că fanii s-au întreabat dacă nu cumva cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Mai ales că, de-a lungul anilor, cei doi n-au ezitat să-și arate dragostea în public, dar și în mediul online.

„Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a mai declarat Mihaela Rădulescu.