Mihaela Rădulescu este „răvăşită”, după ce Felix Baumgartner…

Mihaela Rădulescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul Felix Baumgartner. Pentru că ambii parteneri au un program încărcat şi o mulţime de activităţi zilnice, aceşti nu se pot vedea foarte des. Tocmai din acest motiv, Mihaela Rădulescu a decis să scrie pe contul său de socializare un mesaj care să-i mai potolească dorul.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 10:02
Mihaela Rădulescu este „răvăşită”, după ce Felix Baumgartner…

Mihaela Rădulescu este o altă persoană de când are o relaţie amoroasă cu Felix Baumgartner. Jurata „Românii au talent” nu doar că îşi trăieşte povestea ca la 20 de ani, dar a realizat şi că dorul şi iubirea sunt lucrurile care contează cu adevărat în viaţa unui om.

Mihaela Rădulescu se mărită cu Felix Baumgartner? Cum a fost data de gol la Romanii au talent

Cum probabil, zilele acestea vedeta nu s-a putut vedea cu iubitul său, ea a scris pe pagina de Facebook un mesaj de dragoste tulburător.

„Când îţi e dor de cineva, în sfârşit, realizezi ce contează cu adevărat în viaţa ta! DORUL este rezumatul perfect a ceea ce contează cu adevărat în viaţa ta. […] Când nu ştii ce simţi, când nu ştii de ce eşti agitat, nervos, cu capu-n nori şi cu gândurile vraişte, nu da vina pe tine – recunoaşte că ţi-e dor şi uită-te spre fiinţa care te-a răvăşit. Du-te până la ea şi vei da…de tine, întreg”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina de socializare.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu: „Facem şi dragoste în engleză”. Declaraţiile săptămânii