Mihaela Rădulescu este "răvăşită", după ce Felix Baumgartner...

Publicat: Joi, 04 Iunie 2015 13:02 // Actualizat: Joi, 04 Iunie 2015 13:02 // Sursa: romaniatv.net

Mihaela Rădulescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul Felix Baumgartner. Pentru că ambii parteneri au un program încărcat şi o mulţime de activităţi zilnice, aceşti nu se pot vedea foarte des. Tocmai din acest motiv, Mihaela Rădulescu a decis să scrie pe contul său de socializare un mesaj care să-i mai potolească dorul.

Foto: Facebook.com

Mihaela Rădulescu este o altă persoană de când are o relaţie amoroasă cu Felix Baumgartner. Jurata "Românii au talent" nu doar că îşi trăieşte povestea ca la 20 de ani, dar a realizat şi că dorul şi iubirea sunt lucrurile care contează cu adevărat în viaţa unui om.

Mihaela Rădulescu se mărită cu Felix Baumgartner? Cum a fost data de gol la Romanii au talent

Cum probabil, zilele acestea vedeta nu s-a putut vedea cu iubitul său, ea a scris pe pagina de Facebook un mesaj de dragoste tulburător.

"Când îţi e dor de cineva, în sfârşit, realizezi ce contează cu adevărat în viaţa ta! DORUL este rezumatul perfect a ceea ce contează cu adevărat în viaţa ta. [...] Când nu ştii ce simţi, când nu ştii de ce eşti agitat, nervos, cu capu-n nori şi cu gândurile vraişte, nu da vina pe tine – recunoaşte că ţi-e dor şi uită-te spre fiinţa care te-a răvăşit. Du-te până la ea şi vei da…de tine, întreg", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina de socializare.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu: "Facem şi dragoste în engleză". Declaraţiile săptămânii

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iun 16:03
...au un program încărcat şi o mulţime de activităţi zilnice, aceşti nu se pot vedea foarte des. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
04 iun 13:16
...că ambii parteneri au un program încărcat şi o mulţime de activităţi zilnice, aceşti nu se pot vedea foarte des. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H