Mihaela Rădulescu, exclusă de Pro TV de la „Românii au talent”. Pro Tv infirmă

ROMANII AU TALENT: Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu și-a încetat contractul de colaborare cu postul tv.

09 apr. 2015, 13:26
Mihaela Rădulescu, exclusă de Pro TV de la „Românii au talent”. Pro Tv infirmă

ROMANII AU TALENT: Conform unor surse citate de mariustuca.rodrept principala cauză a acestei rupturi ar fi notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului „Românii au talent”, care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni. Informația va fi în curând anunțată în mod oficiat și de televiziunea PRO TV.

„Românii au talent”: Mihaela Rădulescu este OBLIGATĂ să facă ASTA de către SPONSORUL OFICIAL al emisiunii

ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu a decis să îşi ceară scuze oficial după ce a comis-o rău de tot într-un articol de-al ei, susţinând că persoanele cu o anumită orietare sexuală sunt anormale.

Surse apropiate vedetei au dezvăluit, în exclusivitate pentru ziarulring.ro că jurata de la „Românii au talent” a făcut pasul înapoi forţată fiind de şefii de la ProTV, la presiunea sponsorului principal.

Mihaela Radulescu îşi cere scuze printr-o noua postare adresata comunităţii gay

„PRO TV infirma in totalitate zvonurile aparute astazi, referitoare la excluderea Mihaelei Radulescu din emisiunea Romanii au talent. Mihaela este si va fi in continuare prezenta la masa juriului, atat in perioada preselectiilor, cat si in show-urile transmise in direct”, transmite ProTV printr-un comunicat oficial.