„Românii au talent”: Mihaela Rădulescu este OBLIGATĂ să facă ASTA de către SPONSORUL OFICIAL al emisiunii

ROMANII AU TALENT: După ce a aruncat cu vorbele în stânga şi în dreapta şi a jgnit comunităţile homosexualilor din România şi de peste hotare, Mihaelei Rădulescu i s-au impus nişte limite de către mai marii trustului ProTv. Mai exact, Mihaela Rădulescu trebuie să se abţină de la jigniri sau comentarii răutăcioase pe întreaga durată a emisiunii, deoarece sponsorul principal al show-ului de talente nu este de acord cu asemenea ieşiri necontolate ale staff-ului.

RomaniaTV.net
09 apr. 2015, 09:04
„Românii au talent”: Mihaela Rădulescu este OBLIGATĂ să facă ASTA de către SPONSORUL OFICIAL al emisiunii

ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu a decis să îşi ceară scuze oficial după ce a comis-o rău de tot într-un articol de-al ei, susţinând că persoanele cu o anumită orietare sexuală sunt anormale.

Surse apropiate vedetei au dezvăluit, în exclusivitate pentru ziarulring.ro că jurata de la „Românii au talent” a făcut pasul înapoi forţată fiind de şefii de la ProTV, la presiunea sponsorului principal.

Mihaela Radulescu îşi cere scuze printr-o noua postare adresata comunităţii gay

„Sponsorul susţine show-ul, nu o anumită vedetă, dar nu poate rămâne indiferent la ce se întâmplă şi la tot ce are legătură cu emisiunea în cauză. Sponsorul nu susţine genul acesta de ieşiri.

În urma incidentelor din ediţiile trecute, au fost discuţii între Telekom şi ProTV, iar producătorii emisiunii au asigurat sponsorul că totul va continua mult mai moderat şi că nu vor mai exista derapaje. Acum, că Mihaela şi-a cerut scuze, a fost evitat prejudiciul pe partea de imagine. ProTV cunoştea atitudinea Mihaelei Rădulescu, însă şi-a asumat asocierea pentru rating, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor”, au declarat sursele menţionate.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu ar putea fi AMENDATĂ de CNA pentru DISCRIMINARE