Mihaela Rădulescu îl atacă dur pe Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan

Povestea cântăreţei Alexandra Stan, care a fost bătută ce bestialitate de managerul ei, nu l-a lăsat-o in diferentă nici pe Mihaela Rădulescu. Vedeta a fost extrem de dură la adresa impresarului bătăuş, Marcel Prodan.

20 iun. 2013, 19:11
Mihaela Rădulescu îl atacă dur pe Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan

„E frumos că ne pasă, că ne implicăm. Sunt indignată de ce se întâmplă. E bine ce i se întâmplă Alexandrei Stan, dintr-un punct de vedere. Poate aşa, animalele astea care lovesc femei şi copii sunt puse pe gânduri. Ea are noroc, că este persoană publică, a avut curaj să iasă să spună ce i s-a întâmplat. Femeile obişnuite nu au curaj, iar reacţia lor este aceea de a înghiţi mai departe porcăriile astea.

Nu există scuză pentru o astfel de faptă. Nu ştiu şi nu cred că se va face ceva prea curând în ţara asta, în acest sens. Sunt atât de multe lucruri de pus la punct. Bărbaţi care îşi vor lovi femeile doar pentru că cred că aşa au ceva între picioare, vom găsi mereu. Dacă noi tot repetăm mereu că sunt nişte gunoaie, poate o să schimbăm ceva”, a declarat Mihaela Rădulescu la o emisiune. 

CITEŞTE ŞI: A apărut primul martor în cazul Alexandrei Stan. O femeie rupe tăcerea şi spune ce a văzut

Vedeta s-a arătat revoltată de ştirea cum că Prodan are o nouă artistă sub impresariat.

„Cum este posibil ca cel care a lovit-o să aibă o nouă clientă? O rog din suflet să înţeleagă că nici cel mai debutant artist nu are voie, măcar din solidaritate, să mai lucreze cu acest animal. Nu se poate aşa ceva. Omul ăsta nu mai dreptul să mai impresarieze vreo altă tânără şi o auzim la ştiri că a fost bătută cu bestialitate de un asemenea animal. E incredibil că are o nouă Alexandra Stan. Nu vreau să ştiu ce frustrări a avut ăsta în copilărie. Bătaia este cea mai jalnică formă de bărbăţie. Alexandra Stan are dreptul să meargă până în pânzele albe. Eu cred foarte tare în talentul ei”, a spus răspicat vedeta de televiziune.

„Marcel Prodan ar merita să fie luat de acasă la cinci dimineaţa, cu mascaţii. Să primească interdicţia de a se mai apropia vreodată de Alexandra”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

„Probabil că dacă mă întâlnesc cu el, îmi trage şi mie un pumn pentru că i-am luat apărarea Alexandrei. Probabil că are o listă cu cine să bată”, a completat ea.

Cântăreaţa, al cărei hit „Mr. Saxobeat” a ajuns în top 5 în peste 20 de ţări, a depus marţi o plângere în care susţine că a fost bătută de Marcel Prodandupă ce şi-a cerut banii cuveniţi după şase luni de concerte. Imagini cu tânăra cu ochii învineţiţi şi vânătăi pe corp au fost transmise pe toate canalele de televiziune, şocând opinia publică şi provocând o dezbatere în mass-media cu privire la violenţa domestică.

CITEŞTE ŞI:

Dosar PENAL pentru impresarul Alexandrei Stan. Marcel Prodan, acuzat de ŞANTAJ

Marcel Prodan, bătăuşul Alexandrei Stan, AMENINŢAT de un mare boxer român

Unde se ascunde impresarul-bătăuş Marcel Prodan, după ce a băgat-o în spital pe Alexandra Stan

Vedetele sunt alături de Alexandra Stan. Vezi ce spun despre bătaia primită de cântăreaţă

Bianca Drăguşanu, BĂTUTĂ de iubit: „Alexandra este un sfert din ce am păţit eu!”

Mama Alexandrei Stan face dezvăluiri uluitoare. Vezi prin ce chinuri şi umilinţe a trecut cântăreaţa