Mihaela Rădulescu, mesaj pentru marea sa dragoste: „N-am trăit alte săruturi mai frumoase”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai împlinite vedete din showbiz-ul autohton. Chiar dacă a trecut prin două căsnicii nefericite şi prin mai multe relaţii nepotrivite, Mihaela Rădulescu continuă să aibă o voinţă de fier. Impulsul în aceste situaţii este chiar fiul său, Ayan, pe care îl iubeşte enorm şi pentru care s-ar sacrifica iar şi iar.

01 dec. 2014, 08:36
Mihaela Rădulescu, mesaj pentru marea sa dragoste: „N-am trăit alte săruturi mai frumoase”

Mihaela Rădulescu a postat recent un mesaj pe pagina sa de socializare din care reiese că fiul său Ayan este cea mai importantă persoană din viaţa sa şi că dragostea necondiţionată şi încrederea dintre mamă şi copil sunt ingredientele necesare pentru o relaţie părinte-copil reuşită.

De asemenea, Mihaela Rădulescu tot în acelaşi mesaj a mai adăugat că niciodată Ayan nu i-a cunoscut pe partenerii săi de viaţă, ci doar pe tatăl biologic.

„N-am trăit alte săruturi mai frumoase şi n-am închis ochii atât de fericită pentru nimeni altcineva. Iubirea de mamă şi felul în care te iubeşte puiul tău, bat, în orice competiţie, iubirea oricărui bărbat. Iar când eu mă uit în sus că să mulţumesc pentru tot ceea ce trăiesc frumos şi intens, pentru binele celor dragi…. mă uit chiar spre Dumnezeu, nu spre vecinul de la etajul superior şi nici spre satelitul rusesc care trece în acel moment pe cer (nu de alta, dar i-a dus mintea pe unii să scrie că mă uit în sus catre…un zburător:))))) – veste proastă, dragilor – omul nu e pasare şi nici praf de stele, ci o formă de viaţă la care mă pot uita, cel mult, doar de la egal la egal, aici, pe Pământ.

Si poate că ar trebui să mai fac o precizare, ca să n-o luaţi razna şi pe mai departe – copilul meu nu s-a întâlnit cu niciun alt bărbat din viaţa mea de când am divorţat de tatăl lui. Şi nici nu va cunoaşte vreun alt bărbat, în afară de tatăl lui, până nu voi fi convinsă că are de ce. Sunt o mamă responsabilă şi prea preocupată de mintea şi sufletul copilului meu, deci este exclus să fac tâmpenii în ce-l priveşte”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, mesaj FABULOS pe Facebook pentru noul iubit. Şi o poză HOT bonus