Mihaela Rădulescu nu s-a mai putut abţine. Ce a spus despre Andra: „Ştiţi voi mai bine cine este această femeie”

Mihaela Rădulescu şi Andra au o relaţie specială, iar acest lucru îl poate vedea toată lumea. Recent, cântăreaţa i-a transmis un mesaj prezentatoarei de la Ferma, care, la rândul ei, i-a adresat înapoi cuvinte de apreciere.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 16:51

Totul a plecat de la o pălărie pe care Mihaela Rădulescu i-a făcut-o cadou lui Cătălin Măruță. „Această pălărie frumoasă a primit-o Cătălin de la Mihaela, iată că pot să o port și eu. Zic jos pălăria! Mulțumesc pentru pălărie, Mihaela. Cum se învârte, dar din dar se face Rai. Felicitări pentru Ferma, am văzut acolo ce acțiune, ce activitate… Te pup, Mihaela!‘, a mărturisit Andra în clipurile story publicate pe contul ei de Instagram.

ŞOCANT! Cum arată Mihaela Rădulescu după ultimele operaţii estetice FOTO

După ce a văzut imaginea, prezentatoarea de la Ferma s-a grăbit să îi răspundă prietenei sale: „Sunt foarte rare persoanele publice carora le pasa de ce fac altele ca ele. Si de-aia m-a emotionat story-ul Andrei. Bine, ea nu e doar o … vedeta, stiti voi mai bine cine e aceasta femeie/artista atat de talentata si frumoasa…. Multumesc @andra !

Exact cum ai zis, dar din dar se face Rai . Un gand bun care mi-a mers la suflet … Si din partea mea, dar si de la toata @fermaprotv ai un mare DA, ca pe vremuri, stii tu:)”.