Mihaela Rădulescu nu se dezminte! Cum a fost surprinsă la piscină, la 51 de ani FOTO

Mihaela Rădulescu nu se sfiește să apară în costum de baie în public, ba, mai mult, s-a fotografiat la piscină, în timp ce făcea exerciții cu ganterele.

10 sept. 2019, 06:29
Mihaela Rădulescu nu se dezminte! Cum a fost surprinsă la piscină, la 51 de ani FOTO

Mihaela Rădulescu a postat fotografia pe rețelele de socializare, unde fanii i-au trimis zeci de mesaje. Printre acestea s-au strecurat și câteva critici. Poza a strâns peste 17.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare. Mai mulți admiratori i-au trimis mesaje de apreciere, dar nu au lipsit nici criticii.

Mihaela Rădulescu, ANUNŢ-BOMBĂ după 5 ANI de relaţie cu Felix Baumgartner

„Nu că ar fi singurul lucru de admirat, dar brățările frumoase se înțeleg bine cu apa?”, „Ar trebui să fie ilegal să arăți așa de bine! E motivant și deprimant în același timp pentru cei care n-au aceeași disciplină!”, „Faină femeie, am o admirație colosală pentru cum ești ca femeie, mamă, iubită”, „Un frumos exemplu demn de urmat”, „Ești superbă! Te admir de când ai debutat în televiziune, ești extraordinară. Un om minunat și plăcut. Te îmbrățișez cu drag!”, „Te admir pentru că nu te lași pe tanjeală! Îți găsești și timp și loc, nu cauți pretexte pentru a nu face sport”, sunt unele dintre comentariile primite de Mihaela Rădulescu.