Mihaela Rădulescu o atacă, din nou, pe Teo Trandafir: Află ce şi-au spus vedetele

Mihaela Rădulescu reia atacurile la adresa lui Teo Trandafir. Aceasta a publicat pe blogul personal un articol în care o acuza pe Teo că s-a manelizat, în încercarea de a avea ratingul cât mai mare. Asta deşi Teo a părăsit emisiunile de divertisment de ceva timp. Nu s-a lăsat aşteptată nici replica lui Trandafir, care a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu pentru comportamentul snob.

29 iun. 2013, 20:11
Mihaela Rădulescu o atacă, din nou, pe Teo Trandafir: Află ce şi-au spus vedetele

Mihaela Rădulescu a reluat pe blog un articol din urmă cu câţiva ani, când o atacase dur pe Teo Trandafir.

S-a manelizat şi a dezamăgit un public care-i admira inteligenţa. A cucerit în schimb un public care nu-i înţelegea glumele deştepte, dar îi aprecia invitaţii agramaţi. (…) Cu Teo am râs mult, pe Teo am îndrăgit-o necondiţionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o”, scria Mihaela Rădulescu. Articolul a fost publicat în contextul în care vedeta este curtată de mai multe televiziuni pentru o nouă emisiune.

Teo, deşi s-a retras din lumina reflectoarelor, nu a ratat ocazia să-i dea o replică Mihaelei Rădulescu.

„Deși cucoana acum e chiar o doamnă de Montparnasse, să ne-nţelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar și iar. Și totuși, undeva, cineva știe de ziare, de piață, de Vatra Luminoasă ascunsă acuma într-o franceză acceptabilă, în dosul unui parfum scump, care dă bine pe piele. (…) Când n-ai pe nimeni în spate, iți cam trebuie rating, ca să nu te dea afară. Simplu„, explică Teo.

Schimburile de replici vin într-un moment în care Mihaela Rădulescu a reluat şi atacurile la mai vechea sa adversară Andreea Marin.

Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte şi deştepte, că devin şi ele frumoase când sunt rele. Şi de ce să ne batem în idei deştepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase?”, a spus vedeta într-o postare pe Facebook.