Mihaela Rădulescu, postare deocheată în Postul Paştelui. Fanii au taxat-o.”Numai la amor te gândeşti” FOTO

Puţine vedete reuşesc să o întreacă pe Mihaela Rădulescu (49 de ani) la capitolul glume deocheate. Iar asta pentru că prezentatoarea de la “Ferma” (PRO TV) nu se fâstâceşte atunci când vorbeşte despre sex, îşi asumă cele spuse, ba chiar o face într-un mod care nu pare deloc vulgar. Iată ce a mai născocit Mihaela Rădulescu în materie de glume deocheate.

08 apr. 2019, 13:05

S-a făcut „masă” pentru iubitul ei, Felix Baumgartner (49 de ani), s-a pozat în chiloţi, gătind omletă, s-a tăvălit în făină la televizor, la „Românii au talent”, s-a fotografiat pe WC, s-a fotografiat goală în piscină, a sărutat pe gură un concurent şi muuulte altele, scrie click.ro.

Mihaela Rădulescu este, fără doar şi poate, cea mai dezinhibată vedetă feminină de la noi şi nu putem spune că ne pare rău. Şi ea se simte bine în această ipostază, iar recent a mai comis o nebunie, de data aceasta în mediul virtual, pe reţeaua socială Instagram. Mihaela Rădulescu a publicat o fotografie sugestivă, înfăţişând o legumă şi un fruct, un morcov şi o jumătate de grepfruit, care te trimit cu gândul la orice altceva, numai la bucătărie nu. De remarcat şi traiectoria umbrei care apare în imagine, dar şi punctul în care cade aceasta.

„Să aveţi o săptămână minunată, inspirată şi amuzantă”, le-a urat Mihaela fanilor, iar aceştia au prins imediat ironia şi mesajul cu subînţeles, căci s-au amuzat copios. Cineva mai îndrăzneţ nu s-a putut abţine şi a avut ceva de comentat la adresa Mihaelei: „Numai la sex te gândești”.
„Dimineața am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă. Fierte”

Obişnuită să spună lucrurilor pe nume, Mihaela Rădulescu a uimit mereu cu sinceritatea ei debordantă. Într-un editorial mai vechi, pentru site-ul elle.ro, Mihaela Rădulescu a vorbit despre bătrâneţe, dar mai ales despre motivele pentru care o femeie de vârsta ei (atunci avea 45 de ani) nu ar trebui considerată în vârstă. Printre altele, vedeta face şi o mărturisire legată de viaţa ei sexuală.

„În România, vârsta mea e trecută deja în loja senectuţii. Jeez, am 45 de ani şi dimineaţa am avut un iaurt, un orgasm şi două ouă. Fierte. Si încă pot pleca la muncă în pantaloni scurţi. Deci loja aia nu e pentru mine, de-aia mi-am luat o frânghie să fac rapel pe perete – chiar, să încercaţi, e un exerciţiu de mare eficienţa pentru braţe, coapse, fese… Da, fesele mele nu vor deloc să capituleze, pentru ca le „droghez” zilnic cu sport şi automasaj. De ce vă dau toate aceste amănunte? Pentru că asa arată dimineaţa unui om fără vârstă, cum mă simt de cel puţin 20 de ani”, a scris ea.