Mihaela Rădulescu, primele detalii despre noul sezon Ferma. Cum arată acum Diva de la Monaco. Fanii, surprinşi! VIDEO

Mihaela Rădulescu va prezenta noul sezon din Ferma alături de Cristi Bozgan. Pro TV anunţă un format de excepție al emisiunii și o multime de surprize pentru fani!

11 aug. 2020, 11:45
Mihaela Rădulescu, primele detalii despre noul sezon Ferma. Cum arată acum Diva de la Monaco. Fanii, surprinşi! VIDEO

Mihaela Rădulescu abia aștepta să înceapă filmările pentru noul sezon şi a dat primele detalii despre show direct de pe Coasta de Azur. Vedeta a avut o apariţie care i-a surprins pe fani, care cu greu au recunoscut-o după atâta timp în care a fost absentă de la TV. „Diva de la Monaco” este departe de imaginea pe care o ştiau fanii, dovadă că timpul nu iartă pe nimeni, în ciuda apelării la intervenţiile estetice.

„Așteptam momentul asta, sincer, îmi pierdusem orice speranță, pentru că dacă ne uitam toți în jur și vedeam țara închisă, viața închisă, nu mă gândeam că o să mai apucăm să filmăm anul asta. A fost o veste extraordinară, am venit cu mare chef de muncă și iată-ne aici” a declarat Mihaela Rădulescu pentru Pro TV.

Primii patru concurenţi care au acceptat provocarea emisiunii „Fermieri versus oraşeni”, de la Pro TV

Vedeta susţine că este un format nou și că vom vedea cu totul altceva față de edițiile precedente.

„Tot ce s-a rescris pentru anul asta este mai greu, mai cu aventuri, mai incitant, mai de dat cu capul de pereți când te apucă nervii… și aici mă refer strict la concurenți. Este un sezon foarte interesant!” a mai spus Mihaela Rădulescu.

Ferma va aduce doua mentalitati: oraseni si sateni. Fiecare vedeta a optat pentru grupul care i se potriveste, cel mai bine, stilului de viata pe care l-a avut si care i-a format valorile. Vor avea loc probe fizice intense, iar psihicul concurentilor va fi testat prin incercarile la care vor fi supusi de-a lungul zilelor petrecute in Ferma. Deja au fost alesi cei 16 concurenti si se pregatesc de inceperea filmarilor şi pentru lupta de 50.000 de euro.