Primii patru concurenţi care au acceptat provocarea emisiunii „Fermieri versus oraşeni”, de la Pro TV

Două echipe, 16 vedete concurente și un duel al echilibrului psihic combinat cu forța fizică. Pro TV pregătește un nou sezon al reality show-ului ”Ferma Vedetelor”, care se va numi "Fermieri versus orăşeni". Pentru al doilea an consecutiv, gazda emisiunii va fi Mihaela Rădulescu, alături de specialistul în supraviețuire Crisian Bozgan.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 11:59

Astfel, cele două echipe formate din câte opt concurenți se vor înfrunta pentru marele premiu de 50.000 de euro și pentru titlul de fermierului anului.

Primii patru concurenţi care au acceptat provocarea de la Pro TV sunt: Anna Lesko, Alina Puşcău, Octavian Ciovică şi Cezar Ouatu.

Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!, a spus Anna Lesko pentru Pro TV.

Direct de pe podiumurile internaționale, Alina Pușcău vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumusețea. Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură, a spus Alina Pușcău.

Octavian Ciovică, cunoscutul pilot de raliuri a fost mereu în fruntea clasamentelor. Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma, a spus Octavian Ciovică.

Cezar Ouatu este decis să câștige: Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini.

Mihaela Rădulescu, bătută constant în copilărie: „Credeau că asta face parte din dresaj”

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului

Candva, in toiul pandemiei, am aflat ca vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o tara cu mult mai multe cazuri si probleme legate de Covid decat Romania, n-am fost foarte convinsa ca se va intampla.

Si, totusi, cu o mobilizare exemplara, Pro TV a reusit sa puna in miscare aceasta productie complicata, dar atat de urmarita de public. Iata-ma convinsa total, impresionata de tot ce s-a facut pentru protectia concurentilor si a echipei si… gata de reluat aventura asta grozava.

Am un chef nebun de munca, dupa atata pauza, simt energia fantastica a echipei si abia astept sa incepem filmarile. N-o sa mai inghetam, ca la ultima editie, dar o sa ne confruntam cu alte „delicii“, pentru ca la „Ferma“ viata e grea si plina de surprize, pentru toata lumea.

Iubesc amestecul de emoții si, impreuna cu Cristi Bozgan, o sa ne straduim sa-i ghidam pe concurenti prin propriile neputinte, pana o sa vada cate pot cu adevarat sa faca, dar sa si duca. Ne vedem in noua Ferma!, a declarat Mihaela Rădulescu.