MIHAELA RĂDULESCU, refuzată de PRO TV, din cauză că este o „scumpă”

Grila de programe a PRO TV ar fi putut fi mai bogată cu o emisiune de divertisment, prezentată de nimeni alta decât însăşi Mihaela Rădulescu. Asta dacă diva de la Monaco s-ar fi înţeles cu noii boşi ai trustului în acest sens. Vedeta ar fi venit cu o propunere pentru un show, numai că directorii postului, chitiţi să taie din cheltuieli, au refuzat-o, deoarece producţia propusă de vedetă ar fi costat prea mult.

21 mai 2014, 08:20
MIHAELA RĂDULESCU, refuzată de PRO TV, din cauză că este o „scumpă”

Mihaela Rădulescu a fost refuzată de conducerea PRO TV, conform dezvăluirilor făcute de o sursă din anturajul lui Nea Mărin, fostă vedetă a PRO-ului, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, declaraţii incendiare: „Da, l-am înşelat. Am fost şi înşelată”

Potrivit declaraţiilor făcute de fosta gazdă a emisiunii „Serviţi, vă rog!”, diva de la Monaco le-ar fi propus boşilor un show ce le-ar fi garantat ratingul, dar care însă ar fi presupus costuri mult prea mari. Iar acest lucru nu s-a potrivit cu planul directorilor MEDIAPRO, care intenţionau să taie din cheltuieli. Aşa că mai-marii staţiei au ales să îi spună „pas” prezentatoarei, deşi aducerea ei în televiziune ar fi fost un mare câştig.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, aşa cum nu aţi văzut-o niciodată