Mihaela Rădulescu regretă divorțul de tatăl copilului ei. Drama neștiută a vedetei: ”Mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune. Am fost la psiholog”

Mihaela Rădulescu a mărturisit că regretă divorțul de tatăl copilului ei și dezvăluit și motivul pentru care a plecat la Monaco, când era pe culmile succesului.

06 aug. 2021, 18:18
Mihaela Rădulescu regretă divorțul de tatăl copilului ei. Drama neștiută a vedetei: ”Mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune. Am fost la psiholog”

Mihaela Rădulescu

a dezvăluit în cadrul unui podcast că regretă despărțirea de fostul partener Elan Schwartzenberg, care este și tatăl copilului ei, Ayan.

Vedeta a mai mărturisit că motivul pentru care s-a mutat la Monaco a fost de dragul fiului ei, căruia a vrut să-i ofere o copilărie frumoasă alături de ambii părinți.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai recunoscut că i-ar fi plăcut ca mariajul dintre ea și Elan să funcționeze, pentru a-și putea crește copilul într-o familie în care amândoi părinții sunt prezenți.

„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta unde mama și tata sunt prezenți mereu”, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu: ” A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac”

Mihaela Rădulescu a mai declarat că mutarea la Monaco a fost un moment de cumpănă în viața ei, deoarece urma să plece într-o țară unde nu cunoștea pe nimeni. Vedeta a mai spus că un rol important în această situație l-a avut fiul ei, iar decizia finală a aparținut soțului de atunci, Elan Schwartzenberg.

“Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilui. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălului copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine. Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălului lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo. Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”, a mai declarat vedeta de televiziune, potrivit Spynews. 

 


loading...
Partenerii noștri