Mihaela Rădulescu, sedusă de un concurent însurat de la FERMA. Bârfa anului în Pro TV

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea reality-show-ului Ferma, a fost dată de gol de o concurentă deja eliminată, care a divulgat că diva de la Pro TV a pus ochii pe un concurent.

15 oct. 2020, 15:47
Mihaela Rădulescu, sedusă de un concurent însurat de la FERMA. Bârfa anului în Pro TV

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner nu s-au mai afişat de ceva timp împtreună, astfel că dezvăluirea capătă şi mai mult sens.

Anisia Gafton, prima concurentă eliminată de la Ferma, a afirmat că Mihaela Rădulescu ar fi vrut să fie împreună cu Andrei Stoica, campion K 1.

Mihaela Rădulescu nu s-a mai putut abţine. Ce a spus despre Andra: „Ştiţi voi mai bine cine este această femeie”

Anisia Gafton a lansat aceste dezvăluiri în emisiunea lui Cătălin Măruță, care a aflat astfel, alături de telespectatori, cine este marele crai din show-ul Ferma.

„Mihaela Rădulescu este senzațională, este frumoasă și foarte amuzantă. Și îi plăcea de Andrei Stoica. Cel mai mare defect al lui era verigheta” a spus Anisia Gafton.

Cum arată Mihaela Rădulescu după ultimele operaţii estetice FOTO

Artista s-a referit mai departe şi la relaţia dintre vedeta tv Viviana Sposub şi actorul George Burcea, fostul soţ al cântăreţei Andreea Bălan: „Amândoi erau singuri, fumoși, îi înțeleg. Și eu dacă eram singură ca Viviana mă duceam acolo să îmi fac o relație. De ce nu? Toți bărbații de acolo sunt frumoși”.