Mihaela Rădulescu şi-a ÎNNEBUNIT fanii de pe Facebook cu o fotografie HOT FOTO

Mihaela Rădulescu a fost dintotdeauna o bună sportivă. Nu este zi fără ca iubita celui mai cotat sportiv al lumii să nu îşi acorde măcar jumătate de oră exerciţiilor sale, mai ales dacă doreşte să participe şi la un eveniment sportiv grandios. Cum efectele acestei dorinţe arzătoare sunt vizible, Mihaela Rădulescu nu ezită să le arate şi fanilor de ce este bine să ai o viaţă echilibrată.

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 14:04

Mihaela Rădulescu urmează să participe la un maraton, la care speră să fie printre câştigătoare. Cum lupta este acerbă, jurnalista româncă se antrenează zilnic şi face exerciţii dintre cele mai complexe.

Mihaela Rădulescu: Dimineaţă am avut un iaurt, un ORGASM şi două ouă

Recent, Mihaela Rădulescu şi-a uimit fanii de pe Facebook cu o fotografie sexy, care îi evidenţia trupul bine lucrat. În acea fotografie jurata show-ului „Românii au talent” apărea îmbrăcată în lenjerie intimă neagră şi accesorizată cu o bustieră albă. Alăturat pozei, Mihaela Rădulescu a scris şi un mesaj care justifica, astfel, postarea fotografiei:”Treaba voastră, io am început să mă antrenez pentru Wings For Life World Run!”.

Citeşte şi  Mihaela Rădulescu, AMOR nebun în 12 ţări cu Felix Baumgartner