Mihaela, tânăra de 29 de ani care a murit în teribilul accident, era însărcinată cu al doilea copil. Acasă, primul copil tocmai despachetase cadoul de la Moş Nicolae

România deţine primul loc în Europa la accidente cu victime, dar toate statisticile pălesc atunci când avem în faţă tragedii care îţi fac pielea de găină. Este şi cazul Mihaelei, tânăra de la Iaşi, care a murit strivită de un cap de pod în loc să ajungă acasă la copilul care o aştepta de Moş Nicolae.

07 dec. 2022, 11:09

Tragedie în familia unei tinere din Iași, după un accident nefericit din cauza stării proaste a carosabilului. Mihaela, în vârstă de doar 29 de ani, și-a pierdut viața în accidentul petrecut  în timp ce conducea spre locul de muncă.  Aceasta a pierdut controlul volanului și, din nefericire, a derapat într-un șanț, apoi într-un cap de pod. Mihaela era însărcinată cu al doilea copil, scrie presa locală.  Soţul femeii decedate a acuzat drumarii că nu şi-au făcut treaba.

Afacerist mort într-un cumplit accident rutier. Imagini dureroase de la fața locului
Accidentul tragic care a îndoliat mai multe familii a avut loc în jurul orei 9 dimineaţă, între localităţile Oprişeni şi Ţuţora. Mihaela Talmaciu pleca spre Iaşi, la serviciu, la volanul unui autoturism Volkswagen Golf. Se pare că femeia circula cu viteză, iar centura de siguranţă nu o avea pusă tocmai din cauza sarcinii. Într-o curbă, şoferiţa a pierdut controlul volanului, a intrat pe sensul opus de mers, apoi autoturismul a căzut în rigola de pe marginea drumului, unde a lovit violent un podeţ. Femeia a fost proiectată prin parbriz în rigolă, unde a murit în scurt timp din cauza rănilor suferite. “La data de 6 decembrie, în jurul orei 9, poliţiştii rutieri ieşeni au fost sesizaţi despre un faptul că un autoturism s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localităţii Ţuţora, iar o şoferiţa este încarcerată. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Ea este Mihaela, tânăra de 29 de ani care s-a stins din viață într-un cumplit accident chiar în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae

„Ochii ei albaştri şi senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul”

Localnicii au spus jurnaliştilor că femeia moartă era însărcinată cu al doilea copil. “O cunoşteam bine, era o femeie foarte bună. Terminase facultatea de Drept şi aştepta al doilea copil. Celălalt are câţiva anişori. Ea lucra ca recepţioneră la o clinică din Iaşi”, a spus un localnic din sat. În scurt timp de la producerea accidentului, la locul respectiv a venit şi soţul femeii, care a reproşat poliţiştilor cât şi celor din localitate faptul că drumul era alunecos în momentul producerii accidentului rutier. De altfel, cât timp jurnaliştii au documentat cazul la faţa locului, pe drum au trecut două sărăriţe. Dureros este faptul că, în timp ce tânăra se afla moartă lângă autoturism, colegii acesteia de serviciu o sunau zadarnic.

“Astăzi s-a stins un om a cărui privire angelică ne cuprindea pe toţi. Ochii ei albaştri şi senini, care mereu se scăldau într-un zâmbet plin de bunătate, vor lumina de acum încolo cerul. Într-o zi de sărbătoare a plecat dintre noi Mihaela, cea plină de entuziasm şi iubire. Cu regret, OAMINI anunţă că de astăzi avem un înger în ceruri. Drum lin, Mihaela. Dumnezeu să te aibă în pază!”, au scris aceştia pe o reţea de socializare.