Mihaela Tatu, dezvăluiri despre tatăl fiicei sale: ”Nu mi-a părut rău că am divorțat, el avea o stângăcie”

Mihaela Tatu a vorbit într-un podcast despre adevăratul motiv pentru care a divorțat de soțul său, dar și despre alte subiecte intime. Mai jos ai toate detaliile.

29 nov. 2023, 10:39
Mihaela Tatu, dezvăluiri despre tatăl fiicei sale: ”Nu mi-a părut rău că am divorțat, el avea o stângăcie”

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu a fost invitată în podcast-ul Cristinei Șișcanu, acolo unde a mărturisit motivul real pentru care a divorțat de primul soț, dar a vorbit și despre alte subiecte importante pentru aceasta.

Citește și Puţină lume ştie dramele prin care a trecut Mihaela Tatu: „Doctorii au făcut lucru manual pe corpul meu, atâtea operaţii am”

În prezent, Mihaela Tatu are 60 de ani, însă se simte la fel de bine ca acum 20 de ani. Totuși, viața vedetei nu a fost una ușoară, iar pe plan amoros a avut multe lecții de învățat.

La vârsta de 21 de ani, Mihaela Tatu s-a căsătorit, iar un an mai târziu a devenit mamă, însă a luat decizia de a se despărți de tatăl fiicei sale după 16 ani de căsnicie.

„Nu mi-a părut nici o clipă rău că am divorțat. Dacă noi, în urma discuției pe care am avut-o, am pus lucrurile la punct, e foarte clar, e limpede. Nu s-a întâmplat la 20 de ani, ca s-o faci dintr-un impuls, se întâmplă la 40 de ani și….Eram așezată, știam bine ce vreau! Relația cu fostul meu soț nu a mai mers din cauza distanței.

Eu aici, el în Spania. Ne-am văzut după doi ani de zile, timp în care am vorbit foarte puțin, ne-am întâlnit, ne-am luat în brațe, nu a mers. Și el avea o stângăcie…Ne-a fost teamă de părinți, ce le spunem părinților, cum le spunem că divorțăm. Au mai apărut iubiri după. Am fost într-o relație timp de 12-13 ani, dar nu ne am căsătorit”, a precizat fosta realizatoare de televiziune.

Mihaela Tatu a ținut o petrecere într-o fabrică de bere

Nu de mult, fosta vedetă de televiziune a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a povestit ultimele întâmplări din viața sa.

Te-ar putea interesa și Mihaela Tatu, dezvăluiri despre diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu 11 ani: „Am intrat în panică”

Printre altele, aceasta a mărturisit și că a strâns circa 110 de persoane într-o fabrică de bere, acolo unde a petrecut cu aceștia, pe baza tematicii ”De trei ori 20 de ani”.

„Când știu că în spate e cât e, dar nu mai știu cât e în față.. prețuiesc fiecare minut. Veneam cu un șofer de taxi și zicea omul acela că oamenii sunt foarte triști, doar triști, mereu tristețe peste tot. Oamenii nu se gândesc pe la 30-40 de ani că se poate termina totul.

Nu cred că dintr-o dată îți dai seama, te uiți în jurul tău și vezi că dispar oameni mai tineri decât tine. Nu poți să schimbi nimic, decât starea ta de spirit în raport cu ce se întâmplă, nu îi poți schimba pe cei de lângă tine, așa stau lucrurile.

Toată lumea îmi zice că sunt un alt om acum, vreau să spun că mă sună colegi doar ca să vorbim, să ne auzim. Legat de ziua mea, am închiriat o fabrică de bere! Lucrurile se întâmplă, să știi, au fost vreo 110 persoane din toată lumea și nu toți, că nu au încăput. Petrecerea de ziua mea a ținut de la 19.00 seara a doua zi până la 9-10.

Am dormit, am luat prânzul apoi am continuat la mine acasă. Nu știu cât s-a băut, cine a stat să se gândească, s-au băut de toate. Mereu am vorbit de sănătate, am abordat subiecte de sănătate, de fibroane, de genunchi, dar există și altceva în afară de asta, există o viață frumoasă pe care nu ai cum să o trăiești”, a spus Mihaela Tatu, în platoul lui Cătălin Măruță.