Mihaela Tatu rupe tăcerea despre relaţiile cu Gabriel Cotabiţă şi Adrian Daminescu. „Eram tot timpul împreună. Ne înţelegeam foarte bine” VIDEO

Mihaela Tatu, în vârstă de 60 de ani, a clarificat recent zvonurile referitoare la relațiile sale amoroase cu Gabriel Cotabiță și Adrian Daminescu. În cadrul unei emisiuni la Metropola TV realizată de Cristina Șișcanu, fosta prezentatoare TV a respins categoric speculațiile, afirmând că acestea nu au avut nicio bază reală.

29 nov. 2023, 08:20
Mihaela Tatu rupe tăcerea despre relaţiile cu Gabriel Cotabiţă şi Adrian Daminescu. „Eram tot timpul împreună. Ne înţelegeam foarte bine” VIDEO
Mihaela Tatu rupe tăcerea despre relaţiile cu Gabriel Cotabiţă şi Adrian Daminescu. "Eram tot timpul împreună. Ne înţelegeam foarte bine"

Mihaela Tatu rupe tăcerea despre relaţiile cu Gabriel Cotabiţă şi Adrian Daminescu. Vedeta a explicat că după divorțul de primul soț a fost curtată de mai mulți bărbați, iar în trecut au circulat zvonuri privind o presupusă relație cu bărbaţi din showbiz. Aceasta a dezvăluit că legătura cu Gabriel Cotabiță a fost una de prietenie, dar presa a interpretat greșit situația, sugerând o relație amoroasă care nu exista. De asemenea, Mihaela Tatu a menționat că a fost cuplată și cu chitaristul Berti Barbera, iar numele lui Adrian Daminescu a fost adăugat la lista presupuselor sale relații. Cu toate acestea, ea a dezmințit toate aceste afirmații și a subliniat că multe dintre zvonuri erau complet nefondate.

„Eram tot timpul împreună cu Gabi Cotabiță atunci, la Brașov. Ne înțelegeam foarte bine. M-am trezit că presa a spus că suntem împreună și că am avea o relație. Nu era nimic adevărat. Și cu Berti Barbera, chitaristul, m-au cuplat. Am avut un câine, îl chema Berti, și lumea a înțeles că sunt nedezlipită de Berti Barbera. A mai fost și Adrian Daminescu pe listă, au fost mai mulți cu care s-a spus că am fost!” , a dezvăluit Mihaela Tatu la Metropola TV.

Citeşte şi: Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț. Care a fost motivul despărțirii: „Nimeni nu se desparte pentru că e fericit”

În cadrul aceleiași emisiuni, Mihaela Tatu a vorbit și despre relația cu fostul soț, cu care a fost căsătorită timp de 16 ani și cu care are o fiică. Ea a explicat că decizia de a divorța a fost luată în urma discuțiilor și a evidențiat distanța geografică ca unul dintre factorii care au contribuit la destrămarea căsniciei lor.

„Nu mi-a părut nici o clipă rău că am divorțat. Dacă noi, în urma discuției pe care am avut-o, am pus lucrurile la punct, e foarte clar, e limpede. Nu s-a întâmplat la 20 de ani, ca s-o faci dintr-un impuls, se întâmpla la 40 de ani și…. Eram așezată, știam bine ce vreau! Relația cu fostul meu soț nu a mai mers din cauza distanței. Eu aici, el în Spania. Ne-am văzut după doi ani de zile, timp în care am vorbit foarte puțin, ne-am întâlnit, ne-am luat în brațe, nu a mers. Și el avea o stângăcie…Ne-a fost teamă de părinți, ce le spunem părinților, cum le spunem că divorțăm. Au mai apărut iubiri după. Am fost într-o relație timp de 12-13 ani, dar nu ne-am căsătorit”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Citeşte şi: Oana Radu rupe tăcerea despre divorț și dezvăluie motivul care a dus la despărțire: „Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele”

Pe lângă aspectele legate de viața sa personală, Mihaela Tatu a împărtășit și preferințele sale în ceea ce privește tipul de bărbat ideal. Ea a subliniat că nu îi plac bărbații-copii, ci cei maturi și stabili. De asemenea, a menționat că nu suportă grobianismul și că preferă să fie înconjurată de persoane cu umor și energie pozitivă: „Eu sunt doar o femeie cu bucurii, cu un anumit fel de a fi, cu multă energie, isteață, cu simțul umorului, care nu suportă grobianismul”.