Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț. Care a fost motivul despărțirii: „Nimeni nu se desparte pentru că e fericit”

Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț și recunoaște că divergențele dintre el și soția sa au apărut pentru că el nu s-a putut muta în Germania, unde a deschis și o cafenea, în colaborare cu un asociat, și unde Simona locuiește de un an. Artistul spune că își va ajuta întotdeauna familia și că fetele lui nu vor trăi din pensia alimentară.

28 nov. 2023, 20:36
Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț. Care a fost motivul despărțirii: „Nimeni nu se desparte pentru că e fericit”
Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț

Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț. Recunoaște că nu mai funcționau bine ca și cuplu, așadar au decis să rămână prieteni și părinții celor două fetițe pe care le au împreună. Artistul admite că își vede fetele ori de câte ori contractele îi permit, dar că vorbește frecvent cu ele.

Citește și: Ştefan Stan, la un pas să îşi piardă viaţa din cauza unor faţete dentare: „Două luni mi-au mai dat”

Nimeni nu se desparte pentru că e fericit. Nimeni nu face lucrul acesta. Noi suntem fericiți că am ales să mergem pe drumuri separate. Am ales să facem asta și să avem grijă de 2 copii minunați, creați din iubirea noastră.

Lor nu le lipsește nimic, au toată atenția părinților. Mai puțin a mea, fizică, dar vorbesc cu fetele mele mereu pe videocall. Merg la ele în permanență. Toată lumea își dă cu părerea, am văzut că s-au speculat multe lucruri. Era cineva care spunea că eu merg doar o dată la 2-3 luni să-mi văd familia.

Până în Germania sunt 2000 km. Cu mașina faci aproximativ 17-20 de ore, fără oprire, e foarte dificil. Plus că te mai oprești, obosești. Nu îmi permit să fac asta tot timpul pentru că am de muncă, am contracte pe care trebuie să le onorez. Eu sunt un om de onoare, nu am tras țepe și nu am făcut prostii”, mărturisește Ștefan Stan, conform Fanatik.ro.

Ștefan Stan rupe tăcerea despre divorț

Artistul spune că el și Simona, mama fiicelor sale, au lămurit detaliile financiare și că statul german va stabili o pensie alimentară, dar acest lucru este irelevant pentru ei, iar asta pentru că celor mici nu le va lipsi nimic. Ștefan Stan crede că mariajul nu e pentru toată lumea și că el și Simona, fosta soție, funcționează mult mai bine ca prieteni.

Ceea ce spune lumea, că nu îmi ajut financiar familia, mi se pare o mizerie. Nu a existat niciodată separare din punct de vedere financiar la noi. Tot ce am făcut eu, ea a știut și invers.

Toate punctele financiare le-am discutat deja. Se va stabili o pensie alimentară de către statul german, dar este irelevantă pentru noi. Fetele mele nu vor trăi din pensia alimentară. Eu am grijă să nu le lipsească absolut nimic. Și când spun lucrul acesta, mă refer inclusiv la Simona. Sacrificiile sunt din ambele părți.

Am ajuns la concluzia că noi doi funcționăm mult mai bine ca prieteni. Căsnicia, din punctul meu de vedere, nu este pentru toată lumea. Decizia a fost luată de comun acord.

Au intervenit diferite discuții, ea și-a dorit foarte mult ca eu să vin în Germania. Eu nu am putut să fac lucrul acesta. Am stat și am calculat lucrurile și eu nu pot să fac lucrul acesta. Nu simt că țara aceea ar fi pentru mine. Ca fetele mele să crească și să aibă o educație acolo, da.

Și cred că acesta a fost startul, de acolo au pornit divergențele între noi. Dar noi am făcut împreună cu nașul fetelor o cafenea acolo. E un bistro unde lumea mănâncă preparatele gătite de Simona. Ne-am gândit că acela ar fi un venit suplimentar față de ceea ce fac eu”, mai spune el.