Mihaela Tatu, vacanţă în Maldive. Cum a fost fotografiată fosta prezentatoare TV

Mihaela Tatu, vacanţă în Maldive. Chiar dacă nu se mai află în lumina reflectoarelor de ceva ani, fosta prezentatoare TV este în continuare una dintre vedetele apreciate şi iubite de public. Recent, fanii au admirat imagini cu ea din vacanţă.

18 ian. 2022, 10:18
Mihaela Tatu, vacanţă în Maldive. Cum a fost fotografiată fosta prezentatoare TV
Mihaela Tatu, vacanţă în Maldive

Mihaela Tatu, vacanţă în Maldive. Vedeta se bucură din plin de peisajul exotic, dar şi de soarele arzător. În plină iarnă, multe vedete de la noi aleg destinaţii călduroase pentru a se relaxa la început de an.

Este şi cazul Mihaelei Tatu, care a mers în Maldive anul acesta. Ea a postat mai multe imagini din concediu, iar ultima dintre ele i-a uimit pe fani.

Citeşte şi: Mihaela Tatu, dezvăluiri după divorţ: „Orice om își dorește un partener. Mă văd alături de un bărbat”

Mihaela Tatu, vacanţă în Maldive

Îmbrăcată într-o rochie galbenă cu imprimeu floral, fosta prezentatoare a fost lăudată de prietenii virtuali. Ținuta de vacanță este accesorizată cu cercei aurii și rotunzi, iar chipul îi este proaspăt, fără pic de machiaj.

Aţi rămas cu același șarm, încă din copilăria mea… de când prezentaţi emisiunea De trei ori femeie. Uau!! 🔥🔥🔥 Vacanţă cu amintiri deosebite și zâmbete sincere vă doresc!”, este unul dintre comentariile primite la postare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihaela Tatu (@mihaela_tatu1)

Mihaela Tatu, trei operaţii într-un an

Mihaela Tatu e măcinată de problemele de sănătate. Una din cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din România vine cu vești deloc bune pentru fanii care i-au rămas încă fideli, deși nu o mai regăsim pe micile ecrane de ani buni.

Mihaela Tatu a făcut istorie în televiziune cu emisiunea „De 3 x Femeie”, însă problemele de sănătate au determinat-o să se retragă de sub lumina reflectoarelor în urmă cu câţiva ani. După operația de fibrom uterin, vedeta s-a confruntat și cu alte probleme medicale, pe care însă a reușit să le depășească.

Vedeta spune că nu a renunțat la televiziune, ci că nu s-a mai regăsit, pur și simplu, în formatele actuale. Vedeta nu exclude însă o revenire în teșleviziune. Până atunci însă, vedeta își scrie prezentul cu optimism și cu entuziasm, chiar dacă viața a pus-o nu o dată la grea încercare.