Mihai Albu e în doliu! Fratele lui, Lecinius, a decedat la 72 de ani, la mai puţin de jumătate de an de la moartea mamei lor. Tatăl creatorului de pantofi a făcut infarct pe stradă

Mihai Albu a anunțat pe Facebook că fratele lui a murit. Este pentru prima oară când designerul vorbeşte despre fratele său şi, din păcate, contextul nu este unul fericit.

03 feb. 2024, 22:25
Mihai Albu e în doliu! Fratele lui, Lecinius, a decedat la 72 de ani, la mai puţin de jumătate de an de la moartea mamei lor. Tatăl creatorului de pantofi a făcut infarct pe stradă

Decesul lui Lecinius survine la mai puţin de jumătate de an de la moartea mamei lor, pe care Mihai o idolatriza.

Mihai Albu e în doliu! Fratele lui a murit la 72 de ani

Mihai Albu a făcut anunţul decesului lui Lecinius pe contul său de Facebook, unde a postat o poză cu acesta şi câteva cuvinte:

Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris pe Facebook Mihai Albu.

Citeste si Mihai Albu suferă de depresie: „Mă deprimă rău”. Ce promisiune i-a făcut fiicei sale, Mikaela

Printre comentatorii care şi-au exprimat regretele vizavi de dispariţia bărbatului, s-au numărat şi comentatori care au spus că nu ştiau că Mihai Albu are un frate. Creatorul de pantofi a intervenit într-un comentariu pentru a le răspunde acestora şi a dat mai multe informaţii despre Lecinius.

Condoleanțe! Nu știam că ai un frate„, i-a scris o urmăritoare pe Facebook lui Mihai Albu.

Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile… Uite cum în cinci luni am pierdut și mamă și frate„, a adăugat el.

Mama designerului de pantofi a murit în august 2023. Tatăl lui a murit când el avea doar 16 ani

În luna august a anului trecut, mama creatorului de pantofi, pe care acesta o idolatriza, a murit. Zinaia Albu avea 96 de ani.

Ultimul cuvânt pe care mama mi l-a zis a fost că este bine. Starea sa de sănătate a început să se degradeze de aseară și să se simtă foarte rău pentru că ieri când am fost la ea a fost bine și aștepta să revină acasă. Aseară ea a fost intubată și pusă la aparate și cam asta a fost. Mama a murit astăzi la 14:15. Avea 95 de ani și jumătate”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Tatăl designerului a murit când acesta avea doar 16 ani, în urma unui infarct suferit în plină stradă.

Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă„, a povestit Mihai Albu despre modul în care a aflat vestea morții tatălui său.