Tragedia imensă care i-a marcat viaţa designerului Mihai Albu. Tatăl său a murit fulgerător: „A fost un şoc!”

Mihai Albu a trăit o mare tragedie pe când avea doar 16 ani. Tatăl designerului a făcut infarct pe stradă şi a murit!

28 iul. 2023, 13:42
Tragedia imensă care i-a marcat viaţa designerului Mihai Albu. Tatăl său a murit fulgerător: „A fost un şoc!”
Tragedia imensă care i-a marcat viaţa designerului Mihai Albu. Tatăl său a murit fulgerător: "A fost un şoc!"

Tragedia imensă care i-a marcat viaţa designerului Mihai Albu. Designerul a dezvăluit că a trăit un adevărat șoc când a aflat de la niște străini că tatăl lui s-a prăpădit singur pe stradă.

„Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă”, a spus Mihai Albu la Kanal D2.

Citeşte şi: Mihai Albu a dat cu tifla ofertei primite de la Pro TV. Pentru ce emisiune fusese selectat celebrul designer

Mihai Albu nu vine dintr-o familie bogată şi a suferit mult din cauza situației financiare precare, mai ales după moartea tatălui său. Totuşi, acest lucru l-a motivat să muncească pentru bani și pentru brand. „Încă din timpul facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei… Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc”, spune Mihai Albu.

Citeşte şi: Mihai Albu, un nou pas în relație. Designerul este absorbit de noua iubită: „Suntem ca și mutați împreună”

Mihai Albu a mai declarat că a trebuit să ducă muncă de convingere cu multe dintre vedetele de la noi şi cu româncele, în general, pentru că acestora le era teamă sau rușine să poarte lucruri de la branduri românești.