Mihai Albu, plângere penală împotriva fostei soţii. Gestul făcut de Iulia Albu, care l-a scos din minţi pe designer

Iulia şi Mihai Albu sunt în plin război, deşi a trecut ceva timp de când au divorţat, mai exact aproximativ opt ani. Designerul nu mai acceptă ca atitudinea sfidătoare a fostei sale soţii şi a depus plângere penală împotriva ei.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 13:39
Mihai Albu, plângere penală împotriva fostei soţii. Gestul făcut de Iulia Albu, care l-a scos din minţi pe designer

Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi‘, a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal’ de Weekend.

Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Iulia Albu îl desfiinţează pe fostul soţ

Iulia Albu a reacţionat dur după o postare a fostului ei soţ. Mihai Albu a dezvăluit cu durere cât de dor îi este de fetița sa de 10 ani, pe care nu a mai văzut-o din cauza ex-soţiei.

Vedeta susţine că nu a vrut să-și expună copilul unui posibil risc de infectare cu noul coronavirus, dat fiind faptul că fostul ei soţ a continuat să frecventeze atelierul unde are câțiva angajați. O zi mai târziu însă, Iulia Albu i-a permis lui Mihai Albu să-și vadă copilul pentru o oră jumătate în fața blocului.

Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc.).

Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!„, a scris Mihai Albu pe Facebook.