Mihai Albu, un nou pas în relație. Designerul este absorbit de noua iubită: „Suntem ca și mutați împreună”

Mihai Albu avansează în noua relație. Designerul este foarte îndrăgostit și are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui.

21 apr. 2023, 19:31
Mihai Albu, un nou pas în relație. Designerul este absorbit de noua iubită: „Suntem ca și mutați împreună”
Mihai Albu a petrecut Paștele alături de noua iubită

Mihai Albu are de ceva timp o nouă relație, iubita lui fiind medic. Femeia și fiica acesteia aproape că s-au mutat acasă la designer.

Creatorul de modă a avut parte de un Paște liniștit. nu s-a mai întâlnir nici cu fosta soție, Iulia Albu, întrucât fiica lor, Mikaela, nu a mers la el de Înviere. Pare că noua parteneră i-a adus mult echilibru și liniște.

„A fost foarte frumos de Paște. Am petrecut aceste zile în familie, alături de cei dragi, mai exact cu iubita mea, mama, și fetița ei, acasă. Cam atât. Am fost și la Înviere, am luat lumină. Mama, ce să facă? Nu este nici bine, nici rău.

Citește și: La 10 ani de la divorț, Mihai Albu regretă că i-a permis Iuliei să-i păstreze numele: „După aceea mi-a părut rău. Nu se mai poate face nimic”

Sunt foarte bine împreună cu iubita mea acum. De Paște ea a gătit de toate: a făcut cozonac, friptură de miel, sarmale, ciorbă, nu a lipsit nimic. Suntem bine împreună! Noi doi suntem ca și mutați împreună pot zice. Ea în ultima perioadă stă nopțile la mine împreună cu fetița ei. Avem camera noastră. Important este că petrecem timpul împreună și suntem fericiți”, a declarat Mihai Albu pentru click.ro.

Citește și: Mihai Albu iubește din nou, la 10 ani de la divorț: „Chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două”

„Mikaela, fiica mea, nu a venit de Paște la mine. M-a sunat în noaptea de Înviere să îmi zică „Hristos a Înviat” și cam atât. Era vorba să vină în prima sau a doua zi de Paște la mine, dar nu a putut. Așa că cel mai probabil ne vom vedea weekend-ul care vine”, a adăugat designerul.